Перейти до основного вмісту


У 184 НАВЧАЛЬНОМУ ЦЕНТРІ ПРИВІТАЛИ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ З НАГОДИ 29-Ї РІЧНИЦІ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ


Сьогодні, 21 серпня, перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Денегата голова районної ради Володимир Сичак привітали військовослужбовців 184 Навчального центру Національної академії сухопутних військ ім.П.Сагайдачного з нагоди Дня Державного прапора та 29-річниці Незалежності України.

«Дорога Українська армія, знаєте, день Незалежності та вшанування день Прапора можливе тільки заради вас. Бо хто, як не ви, в час війни бережете наш кордон. Завдяки вам ми маємо мир на частині нашої землі. Висловлюю високий уклін, повагу за кожен день, що ви виконуєте на службі. Дякую вам за мирне небо над Яворівщиною, за надійно захищений кордон Української держави, за можливість мирно працювати на благо нашої держави. Зичу вам міцного здоров’я, добра, удачі, нехай Бог завжди захищає вас і ваші родини!» - говорить Віталій Денега.

«Безкомпромісність по відношенню до ворога, бажання захистити свою землю, патріотизм, честь, мужність, стійкість – це ті якості, які сьогодні характеризують кожного військовослужбовця Збройних Сил України», - говорить голова Яворівської районної ради Володимир Сичак.

Після урочистостей відвівали музей 184 навчального центру та ознайомилися з досягненнями у розвитку центру.





























Коментарі