Перейти до основного вмісту


ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ ЛОДА ЮРІЙ ХОЛОД ТА НАЧАЛЬНИК УПРАВЛІННЯ ТУРИЗМУ ТА КУРОРТІВ ЛЬВІВСЬКОЇ ОДА НАТАЛЯ ТАБАКА ОГЛЯНУЛИ СТАН СПРАВ ДІЯЛЬНОСТІ САНАТОРІЇВ НА ЯВОРІВЩИНІ


13 серпня на Яворівщину з робочим візитом прибув заступник голови ЛОДА Юрій Холод та начальник управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталя Табака, щоб оглянути стан справ діяльності санаторіїв на Яворівщині.

В межах робочого візиту відвідали санаторій "Прикордонник - Немирів" та державне підприємство "Санаторно-курортний лікувальний центр "Шкло".

Адміністрація закладів ознайомила присутніх з лікувально-діагностичними та реабілітаційними можливостями санаторію, проблематикою діяльності, перспективами на майбутнє.

Існує ряд проблем, які необхідно вирішувати, проговорено шляхи розвитку.

Незабаром відбудуться робочі наради з метою покращення ситуації.

Для довідки: ДЕРЖАВНА СУДОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ

Державне підприємство «Санаторно-курортний лікувальний центр «Шкло».

Санаторій "Шкло" розташований у лісопарку Розточчя в однойменному селі Яворівського району на Львівщині за 40 км від Львова, в мальовничому змішаному лісопарку площею 75 га, оточеному масивами соснових лісів. Щороку відвідують цю здравницю понад 3 тис. пацієнтів. Багатий унікальним поєднанням природних лікувальних факторів (власні питтєві джерела слабомінералізованої води “Нафтуся-Шкло”; Моршинська ропа джерело №1 і джерело №6; сірководневі джерела малої і середньої мінералізації; торф’яні мiнеральнi лiкувальнi грязi) санаторій створює унікальний лікувальний комплекс. Лікувально-діагностичний центр, в якому розміщені лікувальні та діагностичні кабінети, оснащені сучасною медичною апаратурою, працюють висококваліфіковані фахівці, дає змогу кваліфіковано проводити діагностику та ефективне лікування захворювань системи травлення, нервової системи, системи кровообігу, захворювань та травм органів опори та руху, урологічних захворювань, захворювань жіночих статевих органів та шкіри.

Тут, у затишку лісу, можна повноцінно відпочити і тілом і душею. У зоні лісопарку розташовані природні озера, де можна і покупатись і порибалити. У вільний від процедур час на вас чекають захоплюючі екскурсії, гра у більярд. На території санаторію для найменших відвідувачів ви знайдете дитячий майданчик. На вас завжди чекають ручні білочки та синички!

Для ділових людей, які не уявляють життя без новітніх технологій та інтернету є доступна мережа WI-FI. Доступний конференц-зал для проведення семінарів та зустрічей. На території санаторію є аптека. Все доступне для Вас, щоб зробити Ваш відпочинок комфортним!

Санаторій Шкло - лікувальний центр з унікальними родовищами лікувальної води і бруду. Він знаходиться в зеленій зоні, поруч з озерами. Поєднання мальовничої природи і унікальних мінеральних джерел створюють сприятливі умови для профілактики і лікування. Щорічно сюди приїжджають більше трьох тисяч пацієнтів.

Розташування:

Комплекс знаходиться в 40 км від Львова. Він оточений сосновим бором і лісопарком Розточчя. На його території є кілька природних озер, в яких дозволено купатися і ловити рибу.

Адреса: смт. Шкло, вул. Курортна, 1, Яворівський район. Зі Львова до санаторію можна доїхати на маршрутці №125.

Санаторій «Немирів» знаходиться в сосновому лісі, на околицях містечка, має сприятливі природні чинники для оздоровлення людини. Санаторій славиться своїми унікальними сірководневими ваннами і джерелами питної води «Анна», що застосовується при захворюваннях шлунково-кишкового тракту. Концентрація сірководню сягає в немирівських водах до 180 мг/літр. З огляду на хімічний склад, належать вони до груп: сірко-вапняно-содових і сірко-водневих




Коментарі