Перейти до основного вмісту




№11 – МУЗЕЙ ЯВОРІВСЬКОЇ ТРАДИЦІЙНОЇ ІГРАШКИ – В ЦНАПІ ЯВОРІВСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ТРИВАЄ ГОЛОСУВАННЯ


У ЦНАПі Яворівської райдержадміністрації триває голосування за проекти конкурсу "Всеукраїнського громадського бюджету Львівської області"

У 2020 році Львівська обласна державна адміністрація ініціювала проведення пілотного конкурсу "Всеукраїнський громадський бюджет Львівської області", на який з державного бюджету виділено 2,35 млн грн. Основна ідея конкурсу – відкрите голосування мешканців області за проєкти, подані самими ж мешканцями.

За результатами подання заявок на Конкурс 17 проєктів пройшли до наступного етапу - голосування. Це проєкти у напрямі «Конкурентоспроможна економіка» та «Туристична привабливість» з інноваційним, соціальним та екологічним характером. Серед авторів є представники активної громадськості, які своїми цікавими та неординарними проєктами хочуть покращити обличчя Львівщини.

Переможця Конкурсу визначать мешканці Львівської області шляхом електронного голосування, яке триватиме 26 серпня - 4 вересня. Мешканці регіону, що досягли 16-річного віку, матимуть можливість проголосувати онлайн-платформі Конкурсу або ж у мереж Центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП), що візьмуть участь у голосуванні. Для того, щоб проголосувати, необхідно мати зареєстроване місце проживання у межах Львівській області.

Підтримайте ініціативу – проголосуйте за проєкт, який, на Вашу думку, буде найкориснішими для Львівщини. Ваш голос – вирішальний!

















Джерела інформації:
Краю мій Яворовий
























Коментарі