Перейти до основного вмісту


«РЕАБІЛІТАЦІЙНИЙ ЦЕНТР» В НЕМИРОВІ НА ЯВОРІВЩИНІ ЗАЧИНЕНИЙ


Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook народний депутат України Ростислав Тістик:

«Реабілітаційний центр» в Немирові на Яворівщині зачинений! Понад 100 працівників втратили роботу з 1 липня!

Спільно з Яворівською районною державною адміністрацією, Яворівською районною радою, Селищною радами та колективом Немирівської лікарні є планування та створена дорожня карта ефективної роботи установи.

Сьогодні в Немирові можна створити геріатричний і паліативний центри. Приміщення, обладнання, компетентність працівників є основою створення закладу!

По даній справі я вже скерував звернення до Міністерство охорони здоров'я України, до Львівської обласної ради та до Центру легеневого здоров'я у Львові.

Пройшло дві сесії Львівської Обласної Ради, розглянули багато політичних питань, а питання Немирова не потрапило у порядок денний! Це якість роботи Львівської обласної ради...

Від облради потрібне рішення, оскільки вони власники майна! 

Звертаюсь до голови Олександра Ганущина - провести робочі обговорення з представниками району, профільними керівниками виконавчої влади, зрештою колективом Немирівської лікарні.

Є ризики того, що майно та інфраструктура закладу стануть об'єктом для посягань не добросовісних осіб, з метою подальшого використання в приватних цілях.

Найважливішим є реальна опіка місцевої та державної влади!

Звертаюсь до керівництва Львівської обласної державної адміністрації забезпечити охорону території, об'єктів інфраструктури та майна установи, до моменту конкретного вирішення питання.

Я переконаний, реформа медицини, незалежно від форми власності - має відповідати запиту на медичні послуги! Нам під силу прийняти рішення, щоб заклад охорони здоров'я отримав нову спеціалізацію та відновив роботу у зміненому форматі.

Хочу наголосити, що обслуговування “Немирівської МЛ” становить 8 тис населення і демографічно є найбільшою в Яворівському районі!»























Джерело інформації:






















Коментарі