Перейти до основного вмісту


ПЕРЕМОЖЦІ ГРАНТУ ІМ. МИТРОПОЛИТА АНДРЕЯ


Повідомлення з публічної сторінки народного депутата України Павла Бакунця:

Журі було відверто складно обрати трійку фаворитів, тому що кожна заявка була сильною та крутою! Отож, наші переможці, які отримають грант 5 тис грн, і їх проекти будуть реалізовані:

Ірина Турба , м. Яворів

QR квест Яворовом. Команди переглядають фільм про митрополита Андрея, після чого поринають у квест вуличками міста, кожен за своїм маршрутом. На контрольних точках команди шукають і сканують QR-код та відповідають на запитання квесту. Якщо відповідь буде правильна – команда дізнається секретну букву. На фініші з цих букв потрібно буде скласти слово і пояснити, який стосунок воно має до Митрополита. Найспритніша команда отримає перемогу.

Орися Шняк та Спільнота василіанських аніматорів МоКаДо, м. Жовква

Орися з спільнотою запропонували цілих 3 чудових ідеї для популяризації Андрея Шептицького. Перегляд короткометражних фільмів під відкритим небом про Митрополита, квест «З Митрополитом на ТИ» та інтерактивна гра «Що?Де?Коли?».

Різник Ярослава, с. Наконечне-1

Пані Ярослава запропонувала сценарій лялькової вистави «Наш Шептицький» на 2 дії. Це справді креативно, журі зауважило, що такого ще не робив ніхто. Дуже важливо змалечку сіяти в дітях зерна людяності та добра, подавати правильні приклади та моделі для наслідування. До речі, нані Ярослава дуже ретельно підійшла до проекту та підібрала неймовірний звуковий супровід.

Наша команда зв’яжеться з переможцями і скоординує подальші дії.

P.S. Проекти, які подали усі конкурсанти, були настільки цікаві та корисні, що ми з ГО «МОЛОДЬ ЯВОРІВЩИНИ» вирішили обрати ще двох переможців шляхом голосування у Facebook. Тому, шановні креативні конкурсанти, чекайте на новини, скоро буде голосування!)




















Джерела інформації:


















Коментарі