Перейти до основного вмісту


ДО УВАГИ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ, ЮРИДИЧНИХ ТА ФІЗИЧНИХ ОСІБ ЯВОРІВСЬКОГО РАЙОНУ 


Повідомляємо, що напередодні місцевих виборів почастішали випадки розповсюдження фейкової інформації з використанням назви Яворівської районної ради, а також її посадових осіб, в якості автора різноманітних неправдивих повідомлень, вимог про надання інформації та вчинення інших дій, пов'язаних із роботою органів місцевого самоврядування району.

У зв'язку з цим, з метою уникнення непорозумінь та випадків надання інформації шахрайським організаціям та особам, просимо в подальшому звертати особливу увагу на електронні адреси та інші реквізити, з використанням яких надходять на Ваші електронні адреси ті чи інші повідомлення.

Доводимо до Вашого відома, що Яворівська районна рада використовує єдину офіційну електронну адресу: yrr@yavoriv-rajrada.org.ua, яка розміщена на її офіційному сайті: http://yavoriv-rajrada.org.ua. Крім того вся кореспонденція, яка скеровується Вам повинна бути підписана посадовими особами районної ради.

Інформацію, яка скеровується Вам з інших електронних скриньок та викликає сумніви щодо її походження та відправника, а також містить посилання на Яворівську районну раду та її посадових осіб, просимо уточнювати додатково.

Голова районної ради 
Володимир Сичак
















Джерело інформації:


















Коментарі