Перейти до основного вмісту


ДЕВ’ЯТИДЕННЕ МОЛІННЯ. ДЕНЬ 9


У понеділок, 13 липня 2020 р.Б., у день празника Собору свв. славних і всехвальних дванадцяти апостолів, Преосвященніший БОГДАН, Секретар Священного Синоду УГКЦ, звершив Божественну Літургію в Архикатедральному Соборі св. Юрія Побідоносця та Акафіст Пресвятій Богородиці перед Її іконою НЕУСТАННОЇ ПОМОЧІ. 

Також владика Богдан узяв участь у спільному молінні вервиці з паломниками, котрі звершують ДЕВ’ЯТИДЕННЕ МОЛІННЯ перед мозаїчною іконою Матері Божої Неустанної помочі. 

Співслужили Преосвященному Владиці митрофорний протоієрей Роман Кравчик, адміністратор Собору, сотрудники Архикатедри та запрошене духовенство.

Преосвященний владика Богдан звернувся до молільників з Архипастирським словом, а також уділив вірним Архиєрейське благословення. 

Закінчуючи духовну мандрівку, присвячену святові Матері Божої Неустанної помочі, Секретар Священного Синоду УГКЦ закликав паломників застановитися, спільно пороздумувати над глибиною і красою молитви «Під Твою милість прибігаємо, Богородице Діво»… Адже Дух Святий і Богородиця, коли ми до них звертаємося у молитві, вони несуть нашу молитву перед Престіл Всевишнього, щоб звідти вилити на нас потоки Божої благодаті і дати нам саме те, чого ми найбільше потребуємо…

Під Твою Милість прибігаємо, Богородице Діво, молитвами нашими в скорботах не погорди, але від бід ізбави нас, Єдина Чиста і Благословенна…


 

 







































Джерело інформації:
Архикатедральний Собор св. Юрія


















Коментарі