Перейти до основного вмісту


УСПІШНИЙ РЕЗУЛЬТАТ НАПОЛЕГЛИВОЇ РОБОТИ ЩОДО ЗБЕРЕЖЕННЯ ЯВОРІВСЬКОГО РАЙОНУ (ФОТО, ВІДЕО)


Проведена впродовж кількох років робота щодо збереження ЯВОРІВСЬКОГО РАЙОНУ завершилася успіхом.

Впродовж кількох останніх років Яворівська районна рада наполегливо відстоювала збереження Яворівського району як окремої адміністративно-територіальної одиниці.

«Ми зверталися до влади різних рівнів з доволі переконливими, законними, справедливими зверненнями щодо збереження району, а також за ці роки відбулося чимало зустрічей, які увінчалися позитивним результатом - Яворівський район став вдалося зберегти і він став більшим», - говорить голова Яворівської районної ради Володимир Сичак.





















«Останнім часом ми так багато говоримо про район. Але що таке район? Це не просто набір громад та населених пунктів, і не межі на карті. Яворівський район – це люди, які творять в ньому неймовірні речі. Це кожен з нас. І ми разом робимо Яворовий край таким затишним і рідним!

А тепер нас стане ще більше – до Яворівського району доєднаються ще три успішних прикордонних громади, з своєю багатою історією, культурою та крутими людьми. Це Мостиська, Судововишнянська та Шегинівська ОТГ», -  народний депутат України Павло Бакунець.






















Джерела інформації:





























Коментарі