Перейти до основного вмісту


ВАЖЛИВО! ЧАСОПИС «ЯВОРІВЩИНА» ПОВІДОМЛЯЄ


Читайте і передплачуйте часопис «Яворівщина»!

ДОРОГІ ЗЕМЛЯКИ!

Нашим краєм розходяться поголоски про те, що нібито наш часопис припинив існування, що «Яворівщина» вже не виходить… Інформуємо вас: це неправда!!! Газета виходить регулярно, листоноші доставляють її до осель передплатників, є вона у продажу і в газетних кіосках. А тим, хто видає бажане за дійсне, тиражує брехню, - не дивуйтеся, – це такий стиль роботи.

Часопис «Яворівщина», як і весь світ, переживає складні часи коронавірусної пандемії. Ми як і більшість з вас, краяни, терпимо економічні негаразди, шукаємо можливості виходу з кризи. Аби не наражати колективи редакції, друкарні, «Укрпошти», у період жорсткого карантину ми зменшили кількість виходів – це форс-мажорні обставини. Але вже з травня щочетверга «Яворівщина» регулярно виходить у світ.

Для того, аби часопис виконував своє призначення, необхідна лише співучасть читацької аудиторії. Мова йде про оформлення передплати. Чим чисельнішою вона є, тим більшою є мотивація журналістської праці. Адже, незважаючи на рівень передплати, редакції доводиться однаково затрачати зусилля на створення свого інтелектуального продукту – чи на 1000 екземплярів, чи на 15 тисяч…

Редакція часопису «Яворівщина», яка вже 30 років утверджує своїм словом українськість, відроджуючи традиції, плекаючи патріотичний дух, закликає краян підтримати свою газету, передплативши її на наступні місяці 2020 року. Бо без читача немає газети. Без часопису збідніє суспільне життя. Будьмо разом! 

Завітайте у поштові відділення або зверніться до своїх листонош, і передплатіть часопис «Яворівщина». Тоді, як писав Осип Маковей, «не загине наше слово, не загине рідний край».















Джерело інформації:














Коментарі