Перейти до основного вмісту


ВІТАННЯ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА ПРИРОДНО-ЗАПОВІДНОЇ СПРАВИ


Заповідна справа – це важливий напрям природоохоронної діяльності, покликаний зберігати та дбайливо використовувати унікальні й типові куточки природи.

Вітаю усіх причетних до управління, охорони, збереження і розвитку територій та об’єктів природно-заповідного фонду та бажає натхнення, вагомих результатів діяльності, міцного здоров’я, добробуту, душевної гармонії, успіхів у нелегкій та важливій природно-заповідній справі!

Розумію, що лише зберігши природу, наше суспільство може розвиватися у майбутньому, адже це не лише ресурсна й рекреаційна база, а й домівка для нас та незліченної кількості видів тварин і рослин.

Голова Яворівської 
районної державної адміністрації 
Андрій Шумський




Шановні працівники природно-заповідної справи!

Прийміть найщиріші привітання з професійним святом – Днем працівників природно-заповідної справи.

Ви проводите величезну роботу у сфері збереження природно-заповідного фонду. А, зберігаючи природу, як основу нашого буття – ми бережемо нашу країну.

Ваша клопітка праця має безцінне значення для збереження навколишнього середовища, а прийдешні покоління навіть через багато років із вдячністю згадуватимуть ваші добрі справи.

У цей святковий день бажаю натхнення, вагомих результатів діяльності, міцного здоров’я, добробуту, душевної гармонії, успіхів у нелегкій та важливій природно-заповідній справі!

З повагою, 
голова Яворівської районної ради 
Володимир Сичак

















Джерела інформації;

















Коментарі