Перейти до основного вмісту


СЛАВНЕ МІСТО ЯВОРІВ СВЯТКУЄ СВІЙ 644 РІК НАРОДЖЕННЯ! (ВІДЕО)


Щиро, від усього серця, яке сповнене гордості за наше місто і поваги до вас, – вітаю із нинішнім святом – Днем міста Яворова! Пошана до історичного минулого та самовіддана праця для майбутнього завжди були і є характерною рисою багатьох поколінь Яворівців.

День міста – прекрасний привід вкотре зізнатися в любові рідному Яворову, згадати, за що ми його цінуємо та пишаємося ним. Це дійсно особливе свято, свято для всіх, хто тут народився та виріс, хто приїхав, щоб залишитися назавжди у місті з особливим колоритом, традиціями і славною історією.


Відео також за посиланнями:

Маючи вже досить поважний вік – 644 роки від першої згадки в історії нашого краю, Яворів повнився тим самобутнім духом, в якому поєдналися і спокій сивої давнини, і стрімкий потік сучасного життя.

Це особливий день, бо день створення рідного міста — це свято єднання. Саме в такі моменти ми відчуваємо в своїх серцях любов і гідність за свою малу батьківщину, сповнюємося почуттям єдиної родини.


Ми з вдячністю згадуємо всіх, хто творив його славетну історію, збагачував традиції, розбудовував терени нашого міста. Усі досягнення, якими багата наша Яворівська земля, складаються зі щоденної праці, знань і талантів його мешканців.

Разом ми розвиваємося, покращуємо благоустрій, прагнемо набувати європейського вигляду.

Разом ми єдина і велика сім’я, яка прагне створити зручні й комфортні умови для свого життя.

Добра вам усім, здоров’я, родинного затишку. Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії. Зичу всім жителям міста Божого благословення, щастя та благополуччя. Нехай же зростає та процвітає наше улюблене місто!


З найкращими побажаннями 
адміністратор «Краю мій Яворовий»



















Коментарі