Перейти до основного вмісту


4 БАГАТОДІТНІ МАМИ ЯВОРІВЩИНИ ОТРИМАЛИ НАГОРОДУ «МАТИ-ГЕРОЇНЯ» 


Матінка! Ненька, Берегиня…Хіба є щось прекрасніше, чистіше і святіше. Тому і складають письменники хвилюючі твори про чуйне материнське серце і безкорисливу любов, про натруджені руки і недоспані ночі.

Сьогодні, 27 липня, багатодітні мами Яворівського району отримали звання «Мати-героїня», а саме Бачало Любов, Богійчик Ганна, Коваль Олена та Кропельницька Наталія.

«Вручаючи посвідчення про присвоєння почесного звання «Мати-героїня», дякую за Ваш материнський подвиг. Зичу Вам здоров'я і добра, довгих років життя, щоб діти завжди тішили Вас своєю увагою, добрим та щирим словом, віддаючи Вам ту любов, з якою їх зростили та виховали Ви. Адже мама - головна людина у житті кожного, вона - найперший радник, вчитель, друг", - зазначив Володимир Сичак.

«Діти – це наше щастя», – гордо каже Любов Бачало. – «Звісно, бути багатодітною матір’ю приємно, але водночас це велика відповідальність. Я завжди дуже хвилююся за кожну дитину, переживаю. Отримати звання «Мати-героїня» було дуже хвилююче та приємно, та це більше формальність. Вважаю, що кожна мама є героїнею, особливо для своїх дітей. Адже подароване життя, недоспані ночі, постійні турботи та переживання про майбутнє дітей іншим словом, як подвиг, не назвеш».

Нагороди вручили голова Яворівської районної ради Володимир Сичак та заступник голови Яворівської РДА Володимир Дзюнька.

«Мати-героїня» — жінка, яка народила та виховала до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей, у тому числі дітей, усиновлених у встановленому законодавством порядку, враховуючи вагомий особистий внесок у вихованні дітей у сім’ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.
























Джерело інформації:
































Коментарі