Перейти до основного вмісту


В УКРАЇНІ 4 ЛИПНЯ СВЯТКУЮТЬ ДЕНЬ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ




З Днем Національної поліції!


Від щирого серця вітаю вас із професійним святом!

Щодня і щохвилини ви стоїте на варті громадського порядку, запобігаєте злочинам та правопорушенням. Не раз вам доводиться ризикувати власним життям, проявляти справжній героїзм і відвагу.

Чіткість і злагодженість ваших дій, вміння швидко приймати рішення та аналізувати ситуацію – запорука безпеки і спокою в нашому районі та країні.

Прийміть щиру подяку за вашу службу – таку непросту, напружену і таку необхідну для суспільства, за ваше прагнення зробити все можливе, щоб люди жили за законами цивілізованого світу.

Бажаю вам міцного здоров’я, оптимізму, стійкості та успіхів у службі. Нехай ваші знання, досвід та відданість справі й надалі сприяють утвердженню закону.

Щастя, миру й добробуту вам, вашим рідним та близьким!

З повагою, 
голова районної державної адміністрації
Андрій Шумський


З Днем Національної поліції України!

Шановані працівники Яворівського відділу поліції ГУНП у Львівській області вітаю вас із професійним святом!

Ви пов’язали своє життя з надзвичайно відповідальною, ризикованою, важкою та важливою справою – служити суспільству шляхом забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку, а також надання допомоги тому, хто її потребує.

Завдяки відповідальному ставленню, вмінню долати труднощі, ви поступово і впевнено, не словом, а ділом втілюєте основний принцип діяльності правоохоронного органу – служити та захищати.

Приємно відзначити, що у повсякденній роботі Ви демонструєте високий професіоналізм, мужність, відданість справі, Присязі та службовому обов’язку, при цьому залишаєтеся неупередженими та об’єктивними.

Хай тяжкий, але почесний обов’язок озивається лише людською вдячністю. Щоб ваша мужність, високий професійний обов’язок завжди служили людям.

Бажаю просування по кар'єрних сходах. Нехай плече ваших товаришів буде для Вас надійним тилом. Міцного здоров'я Вам, терпіння, мужності і гарного настрою в це професійне свято.

З повагою,
голова Яворівської районної ради
Володимир Сичак


Коментарі