Перейти до основного вмісту


У НЦПП-ЯВОРІВ ПРИБУЛИ 150 ВІЙСЬКОВИХ США ДЛЯ ПРОХОДЖЕННЯ НАВЧАЛЬНОЇ МІСІЇ


Посилаючись на Joint Multinational Training Group-Ukraine,

14 липня 2020 року ОТГ Ілліні, що складається приблизно з 150 солдатів 33-ї бойової піхотної бригадної групи Національної гвардії Іллінойсу, прибула в НЦПП-Яворів, Україна. ОТГ Ілліні, на чолі з полковником Клейтоном Е. Кютемейером, візьме на себе повноваження місії ОБГП-У в кінці липня.

Заходи з охорони здоров'я та пом'якшення наслідків можливої передачі інфекції COVID-19 розглядалися на всіх етапах процесу планування безпечної подорожі ОТГ Ілліні в Україну.

До їх від'їзду в Україну чоловіки і жінки з ОТГ Ілліні перебували на подовженому карантині у Форт-Блісс, штат Техас. Протягом цього карантину медичний персонал Форт-Блісса двічі перевіряв оперативно-тактичну групу на наявність COVID-19.

Персонал ОТГ прибув на військовому літаку спершу до Туреччини і, нарешті, був доставлений в Центр бойової підготовки в Яворові на контрактних автобусах. Після прибуття оперативно-тактичної групи в навчальний центр, всі вони негайно пройшли медичне обстеження та перший з двох додаткових тестів COVID-19 в Україні. Наразі ОТГ Ілліні знаходиться і буде перебувати на карантині до тих пір, поки не будуть отримані результати першого тесту на COVID-19 в Україні, яке буде вже третім для військовослужбовців оперативно-тактичної групи. Після отримання цих результатів початкове обмеження пересування оперативно-тактичної групи буде змінено, щоб забезпечити взаємодію та передачу обов'язків управління всередині контрольованих / відстежуваних груп. Другий тест COVID-19, тут, в Україні, але вже четвертий для військовослужбовців ОТГ Ілліні, буде проведено до того, як обмеження руху для військових штату Іллінойс було повністю знято.

Ми гарантуємо надання пріоритетності здоров'ю та безпеці солдатам ОТГ Ілліні, підрозділу, який вони замінюють, а також партнерам і союзникам, призначеним на службу в НЦПП-Яворів. Готовність, гнучкість та стійкість армії США в Європі не будуть недооцінені, в той час як повага до країни, в якій перебуває військо, є монументальною для нашої з Вами спільної безпеки.

Дякуємо за світлини сержанту Александру Вілкінсон-Джонсону.


















Джерела інформації:
















Коментарі