Перейти до основного вмісту


НА ЯВОРІВЩИНІ ЩЕ ДВІ ДИТИНИ-СИРОТИ ОТРИМАЛИ ЖИТЛО


Сьогодні, 31 липня, у Яворівському районі, проходить робоча поїздка голови Львівської обласної державної адміністрації Максима Козицького, під час якої очільник області вручив ордер на житло двом дітям - сиротам.

Отримати свою квартиру – справжнє свято для тих, хто отримав свою власну домівку, адже житло є хорошим стартом у доросле життя. Держава і керівництво району турбується про тих, хто потрапив у складні життєві обставини та допомагає дітям-сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа.

Участь у заході взяли Народний депутат України Ростислав Тістик, начальник служби у справах дітей ЛОДА Володимир Лис, перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Денега, заступник голови райдержадміністрації Володимир Дзюнька, керівник апарату райдержадміністрації Зоряна Мірило, голова районної Володимир Сичак, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Олена Рис.

Керівники щиро побажали новим власникам квартири миру, добра, благополуччя, сімейного затишку та вручили подарунки.

«Ми усі разом зробили добру справу», – зазначив голова Яворівської районної ради Володимир Сичак. – «Дуже хочеться, аби діти-сироти були захищеними, відчували постійну турботу і, зокрема, мали дах над головою. А власне житло є хорошим стартом у доросле життя».

Варто зазначити, що це 12 житло починаючи з 2015 року, яке придбано для 15 дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа.

Для довідки : виділено кошти на придбання житла в сумі 739 900 гривень для придбання житла для особи з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дитини, позбавленої батьківського піклування 

з них: кошти з обласного бюджету у сумі 420 000 гривень; 

кошти з районного бюджету у сумі 319 900 гривень.





















Коментарі