Перейти до основного вмісту


У НЕМИРОВІ ВІДКРИЛИ СПОРТИВНИЙ МАЙДАНЧИК


Святкова подія відбулась, сьогодні, 3 липня, в смт Немирів, урочисто відкривали футбольне поле зі штучним покриттям. Сучасний міні-стадіон розмірами 42х22 метри облаштували на території місцевого школи, а це 12 такий майданчик в Яворівському районі. З нагоди такого спортивного дійства зібралось чимало почесних гостей.

У заході взяли участь заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Іван Собко, перший заступник голови Яворівської райдержадміністрації Віталій Денега, голова Яворівської районної ради Володимир Сичак; голова Немирівської селищної ради Микола Бесага, директор школи, вчителі фізичного виховання.

Відкриття міні-футбольного поля стало можливим завдяки консолідації зусиль влади: на його будівництво виділено з районного бюджету 1 млн. 067 тис.грн., з обласного - 700 тис.грн., з місцевого - 400 тис.грн. Це здійснено в рамках Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини на період до 2021 року.

«Ще один куточок став цікавим та затишним місцем фізичного розвитку дітей і ще однією окрасою селища. Сподіваюсь, що цей спортивний «острівок» стане найулюбленішим місцем відпочинку юних спортсменів. Нехай майданчик прослужить на користь та допомагає активно та цікаво проводити своє дозвілля якомога довше!», - зазначив Володимир Сичак.

«Відкриття нових спортивних майданчиків зі штучним покриттям у Яворівському районі забезпечить суттєве зростання охоплення дітей, молоді й інших вікових груп населення регулярними заняттями фізичною культурою і спортом. Адже, спорт є запорукою здоров’я» – зазначив перший заступник голови райдержадміністрації.

Освятили територію місцеві отці, також помолились та поблагословили майданчик.

На завершення керівництво області та району забили перший символічний гол на новому майданчику зі штучним покриттям.

Сучасний майданчик дасть можливість молоді ще активніше долучатися до спорту та розвиватися у цьому напрямку, допомагатиме юним спортсменам у професійному зростанні.




























Коментарі