Перейти до основного вмісту


15 ЛИПНЯ ВІДЗНАЧАЄТЬСЯ ДЕНЬ УКРАЇНСЬКИХ МИРОТВОРЦІВ



Привітання від Яворівської міської ради, Яворівської районної ради, Яворівської районної державної адміністрації

15 липня відзначається День українських миротворців.

Верховна Рада України, 21 травня 2013 року, одноголосно прийняла Постанову № 292-VII "Про встановлення Дня українських миротворці". Постановою визначено 15 липня Днем українських миротворців з подальшим відзначенням його на державному рівні, з метою вшануванням мужності і звитяги, зразкового виконання службових обов'язків, вірності присязі учасників миротворчих операцій та забезпечення збереження пам'яті славетних героїв-миротворців, які загинули під час виконання обов'язків у складі миротворчого контингенту та миротворчого персоналу.

Тож сьогодні, ми дякуємо кожному українському воїну-миротворцю за сумлінне виконання військового обов’язку, відданість Батьківщині та її Збройним Силам!

Бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добробуту, оптимізму та нових звершень у благородній справі служіння миру!

Яворівська міська рада


Шановні миротворці! Дорогі ветерани-учасники миротворчих операцій!

Щиро вітаю Вас з Днем українських миротворців!

Мужність і звитяга, зразкове виконання службових обов'язків, вірність присязі – характерні якості, які притаманні українським миротворцям.

Ця дата покликана віддати належне самопожертві і самовідданості миротворців, які несуть службу по всьому світу. Миротворці завжди в епіцентрі подій і завжди приходять на допомогу тим, хто її потребує. З глибокою вдячністю жителі багатьох континентів пам’ятають сміливість, мужність та професіоналізм наших українських миротворців.

І сьогодні, в цей особливий день, щиро вітаю всіх миротворців та ветеранів миротворчих підрозділів. Бажаю вам зразково виконувати миротворчу місію та підвищувати авторитет нашої держави на міжнародній арені.

Вшановую пам’ять загиблих, які віддали свої життя для справи миру, стабільності та спокою у багатьох країнах світу!

З повагою
Голова районної ради
Володимир Сичак


ШАНОВНІ МИРОТВОРЦІ!

15 липня 2020 року країна відзначає День українських миротворців, що був започаткований у 2013 році відповідно до Постанови Верховної Ради Украї­ни «Про встановлення Дня українських миро­творців».

Ця дата покликана віддати належне самопожертві і самовідданості миротворців, які несуть службу по всьому світу. Вони завжди в епіцентрі подій і завжди приходять на допомогу тим, хто її потребує.

Щира вам подяка за відвагу, терпіння, стійкість, мужність і героїзм, проявлені у боротьбі за мир.

Бажаю вам та вашим родинам здоров’я, щастя, добра та миру!

Вшановуємо пам’ять загиблих, які віддали свої життя за мир і спокій!

З повагою
перший заступник голови районної
державної адміністрації

Коментарі