Перейти до основного вмісту


СЬОГОДНІ, 1 ЛИПНЯ, В УКРАЇНІ ВІДЗНАЧАЮТЬ ДЕНЬ АРХІТЕКТУРИ 


Сьогодні, 1 липня 2020 року, голова Яворівської районної державної адміністрації Андрій Шумський, перший заступник голови Віталій Денега та голова районної ради Володимир Сичак привітали головного архітектора району Любомира Новосільця та працівників КП «Архітектурно-планувального бюро» з професійним святом Днем архітектора України.

"Професія архітектора є надзвичайно відповідальною, але й не менш творчою, що дає можливість сповна реалізовувати власні бачення та підходи до професійної діяльності. Щодня архітектори своєю працею створюють красиву та неординарну атмосферу, якою і в майбутньому будуть захоплюватися нащадки. Тож із нагоди свята бажаю працівникам галузі творчого натхнення, нових досягнень у справі розбудови Яворівщини", - Андрій Шумський.

«Ваша професія здатна втілювати мрії, змінювати реальність, формувати обличчя міст та цілих країн. Від архітекторів, містобудівників багато в чому залежить, яким місто побачать туристи, та на скільки комфортним воно буде для самих мешканців. Завдяки вам, шановні архітектори, формується сучасний простір. Спасибі вам за працю! Хай усі ваші творчі здобутки радують не одне покоління полтавців та роблять наше місто кращим! Вітаю!», - говорить голова Яворівської районної ради Володимир Сичак.





























Коментарі