Перейти до основного вмісту



ЯВОРІВСЬКА ЦРЛ ОТРИМАЛА ДОПОМОГУ ВІД БЛАГОДІЙНИКІВ ДЛЯ БОРОТЬБИ З COVID-19


В п’ятницю, 19 червня, КНП ЯРР ЛО «Яворівська центральна районна лікарня» отримала благодійну допомогу від АТ Укргазвидобування. Йдеться про апарат рентгенівський діагностичний пересувальний uDR 370i (4 млн.559 тис.грн.) та 3 монітори пацієнта (233 тис.836грн.).

«Одне з наших завдань – бути координатором між благодійниками і нашими лікарнями. Цього року ми виділили додаткові кошти з районного бюджету на придбання усього необхідного нашим лікарням у боротьбі з COVID-19. Але коли, вже вкотре, надходить допомога - ми маємо бути відкритими для того, щоб зусилля небайдужих людей дійшли до наших лікарень. Спільні дії та об’єднання зусиль дають можливість отримати гарний результат», - відзначив голова Яворівської районної ради Володимир Сичак. – «Дякую газовидобувній компаній за підтримку медичної галузі в такий складний для нашої країни час, адже така співпраця між владою, медпрацівниками та волонтерами дуже важлива та продуктивна».

Бережіть себе та дотримуйтеся правил карантину, на жаль, розслаблятися ще зарано.

Зазначимо, АТ «Укргазвидобування» веде свою діяльність (видобування газових родовищ) на території Яворівського району: Віжомлянська, Свидницька, Рогізненська, Любинська, Калинівська та Наконечнянська сільські ради.

Це вже 3 благодійна допомога від газовидобувної компанії. 16 квітня 2020 року, КНП ЯРР «Яворівська центральна районна лікарня», вищезазначені сільські ради, а також ФАПів та амбулаторій, які знаходяться на території рад, отримували благодійну допомогу. Вантаж, вартістю більше 750 тисяч гривень містив:

для Яворівської ЦРЛ: 70 л антисептичного засобу, 945 респіраторів, 2 тисячі рукавичок, 177 захисних окуляр, 177 обтюраторів, 1 тисяча масок. 

ФАПи та амбулаторії, які знаходяться на територіях сільских рад Віжомлі, Любинь, Калинівки, Наконечного, Свидниці та Рогізно отримали: 90 л антисептичного засобу, 1200 респіраторів, 12 тисяч рукавичок, 222 окуляр, 222 обтюратори, 6 тисяч масок).

Також для вище зазначених рад придбано:

200 респіраторів, 10 л антисептичного засобу, 2 тисячі рукавичок та 1 тисяча масок (на кожну раду).

Також 12 травня 2020 року, АТ «Укргазвидобування» надало благодійну допомогу КНП «Яворівська центральна районна лікарня» для боротьби з COVID-19. Вантаж містив 1240 захисних костюмів та 2 монітори пацієнта (система моніторингу фізіологічних показників).














Джерело інформації:















Коментарі