Перейти до основного вмісту



КЕРІВНИКИ РАЙОНУ ПРИВІТАЛИ ЖУРНАЛІСТІВ ЯВОРІВЩИНИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ


Щиро вітаємо вас з професійним святом – Днем журналіста!

Журналісти – майстри слова, які не творять матеріальних цінностей, але саме вони великою мірою формують свідомість громадянина, його характер, поведінку, вчинки, активну життєву позицію.

Ваша зброя – слово. Ви в гущі життєвих подій, аби не пропустити великих відкриттів. Ви майстерно володієте пером, ідете нелегким своїм шляхом.

Без вашої участі не проходить жодна доленосна історична подія. Ваше палке слово піднімає дух, вселяє надію та є неоціненною підтримкою на невпинному шляху в майбуття.

Особливо передаємо вітання військовим журналістам. Адже, вони пліч-о-пліч з нашими захисниками проходять пекло війни, аби передати правдиву інформацію світу.

Всім журналістам Яворівщини бажаємо нехай сенсації будуть добрими, новини – цікавими, статті та сюжети – яскравими. Нехай не зраджує вас удача і творче натхнення!

З повагою!
голова Яворівської районної державної адміністрації Андрій Шумський
голова Яворівської районної ради Володимир Сичак






«День журналіста - це свято тих, хто обрав нелегку та надзвичайно відповідальну справу – день за днем, занурюючись у бурхливий вирій подій, першими дізнаватися про найсвіжіші новини, оперативно знайомити з ними населення, створювати об’єктивну картину нашого сьогодення», - зазначив у вітальній промові голова Яворівської районної ради Володимир Сичак. - «Завдяки вашим словам, емоціям та фотокадрам послідовно висвітлюються здобутки і проблеми району, відображається багатогранне життя району та людей, а також ми дізнаємось про події в країні. Бажаю вам міцного здоров´я, щастя, добробуту, натхнення, здійснення задумів і планів. Нехай ваша професійна справа завжди приносить вам радість та задоволення. Гарних вам тиражів, високих рейтингів, нових перемог, успіху, розуміння та підтримки від читачів!».

Щороку 6 червня, в день прийняття Спілки журналістів України в 1992 році до Міжнародної федерації журналістів, відзначається – День журналіста України. Це свято творчих, талановитих особистостей, які виконують важливу суспільну місію – доносять до людей інформацію.

















Джерело інформації:
Яворівська районна державна адміністрація
Яворівська районна рада














Коментарі