Перейти до основного вмісту


МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЯВОРІВЩИНИ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ


Професія медичного працівника заслуговує найвищої поваги, похвали та захоплення.

Напередодні свята, 19 червня на території ПК «Кристал» м. Новояворівська відбулись заходи до Дня медика. Сьогодні вітали всіх тих, хто став учасником у боротьбі з гострою респіраторною хворобою COVID-19, а саме хто перші в Яворівському районі чергували в наметі на митниці та проводили експрес-тестування.

З професійним святом медичних працівників Яворівщини привітали керівник апарату районної державної адміністрації Зоряна Мірило, голова районної ради Володимир Сичак і начальник відділу культури молоді та спорту районної державної адміністрації Наталія Лялюк.

«Шановні Медичні працівники. Низько вклоняюсь вам від керівництва Яворівської районної державної адміністрації та мешканців Яворівського району, адже саме ви перші хто став на передовій у боротьбі зі страшним ворогом COVID-19. Хочу вам побажати завжди 36.6, завжди спокою та миру в душі і щоб вас оточували вдячні люди» - говорить Зоряна Мірило.

«У переддень вашого професійного свята дякую всім, без винятку, медикам Яворівщини. За те, що рятуєте життя маленьких дітей, ветеранів, військових, турбуєтеся про пенсіонерів і всіх жителів району. Вам усім бажаю насамперед не хворіти, нехай ваша праця буде достойно оплачуваною. А в сім’ях буде мир, спокій і достаток», - зазначив у своєму привітанні Володимир Сичак.

Після теплих слів вдячності, кращі медичні працівники були нагороджені грамотами та цінними подарунками за сумлінну працю в системі охорони здоров’я, високий професіоналізм, відданість справі, досягнуті успіхи в роботі, значний внесок у проведенні заходів профілактики та запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та з нагоди Дня медичного працівника.

На завершення для медичних працівників Яворівщини лунали музичні вітання у виконанні акордеоніста Михайла Вуса, струнне тріо «Дольче Віо» (Галай Марія, Сичак Ірина, Галай Любов), дует бандуристів у складі Кархут Галини та Бурчак Соломії.

Варто зазначити, що привітання медиків Яворівщини триватимуть цілий тиждень.






Коментарі