Перейти до основного вмісту


У РНД «СОКІЛ» (М. ЯВОРІВ) ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ ВІДБУЛОСЬ ВІДКРИТТЯ ДВОХ ДИТЯЧИХ ВИСТАВОК


Сьогодні, 1 червня, у РНД «Сокіл» до Міжнародного Дня захисту дітей відбулось відкриття двох дитячих виставок з образотворчого мистецтва “Збережу природу від пожеж», «Я маю право», «Мої мрії. Моє майбутнє».

За підсумками робіт з образотворчого мистецтва учнів шкіл та учасників творчих колективів було нагороджено подарунками, за активну життєву позицію та небайдужість до навколишнього середовища.

Привітали дітей заступник голови Львівської облдержадміністрації Юрій Холод, голова Яворівської райдержадміністрації Андрій Шумський, голова районної ради Володимир Сичак.

Участь у заході взяли перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Денега, заступник голови райдержадміністрації Володимир Дзюнька, керівник апарату райдержадміністрації Зоряна Мірило, начальник служби у справах дітей Олена Рис, начальник відділу культури, туризму молоді та спорту райдержадміністрації Наталія Лялюк, т.в.о. старшого інспектора ювенальної превенції Яворівського ВП Руслана Мацелюх та представники Яворівського РВ ГУ ДСНС України у Львівській області.

«Впевнений, що об’єднавши зусилля, ми зробимо все, аби захистити наших дітей, уберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри. Адже саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців» - говорить Юрій Холод.

«Любі дітки! Ви – майбутнє України, наша опора, впевненість у завтрашньому дні. Тож з усього серця бажаю вам міцного здоров’я та радості. Нехай сяюча посмішка буде вірним супутником вашого життя, а маленькі дитячі серця ніколи не покидає любов та ласка. Добра вам, мирного неба над головою та успіху у всіх починаннях. Нехай здійсняться всі ваші мрії і задуми!» - говорить Андрій Шумський.

«Хочемо, щоб кожна дитина могла реалізувати свої таланти та втілити свої мрії в життя. У цій справі любов батьків і підтримка влади відіграють важливу роль», - говорить Володимир Сичак. - «Любі діти! Ви – майбутнє нашої держави, яке формується сьогодні. Тож оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідними громадянами України».

Довідка: Із настанням теплої погоди зростає імовірність виникнення пожеж, особливо через спалювання сухої трави. Щоб розв'язувати проблему спалювання сухої рослинності Яворівська райдержадміністрація вирішила залучити громадськість та дітей для проведення просвітницької роботи, оголосивши конкурс малюнків.

Участь взяли 100 дітей, яких нагородили грамотами, а переможці 2 гран-прі, 3 перші місця, 4 другі місця і 5 треті місця в подарунок отримали набори для малювання картин, а дитячі бібліотеки району - 5 ноутбуків.

Довідка: У зв’язку із введеними карантинними заходами через поширення на території України пандемії коронавірусу COVID-19 відзначення свята Дня захисту дітей проводиться в дещо іншому форматі ніж завжди. Замість веселих розваг і цікавих майстер-класів службою у справах дітей організовано конкурс дитячих малюнків на тему «Я маю право», «Мої мрії. Моє майбутнє».

Участь у заході взяли понад 100 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які опинились у складних життєвих обставинах та перебувають на профілактичному обліку служби у справах дітей. Конкурс організовано у трьох вікових категоріях: 0-6 років, 7-12 років та 13-18 років. Кожен учасник конкурсу отримав подарунок, а переможці отримали цікаві призи, а саме: Bluetooth колонки, волейбольні та футбольні м’ячі, гантелі, тенісні ракетки, ракетки для бадмінтону, гімнастичні обручі, кінетичний пісок, скакалки та різні ігрові набори.

Вартим уваги є те, що до відзначення кращих робіт та нагородження вартісними подарунками володарів Гран-Прі долучився Яворівський відділ поліції.


















































Джерела інформації:

Коментарі