Перейти до основного вмісту



МАНДРУЄМО ЯВОРІВЩИНОЮ - ЧАСТИНА 7


#Екотуризм
#Еколого_пізнавальна_стежка_Голуби
#Мандруємо_Яворівщиною

І хоч Крехівський монастир розташований уже в Жовківському районі(фактично одразу за територією Яворівського району),то на вихідні для паломників пропонується відвідати Еколого-пізнавальну стежку "Голуби" ,яку відкрили до початку нового туристичного сезону в Яворівському національному природному парку на Львівщині.(ознакування відбулося за кошти районного бюджету)

До початку туристичного сезону-2019 в Яворівському національному природному парку відкрили еколого-пізнавальну стежку "Голуби". Вона пролягає на маршруті до Крехівського монастиря, і численні відвідувачі та паломники матимуть змогу більше дізнатися про дивовижну природу розточанського горбогір’я та відпочити у мальовничій місцевості.

Маршрут екостежки проходить через сосновий та буковий ліси, оминає комплекс скельних виходів вапняків з невеличкими гротами. Тут чітко простежується характерний для Розточчя рельєф – горби, порізані глибокими ярами-дебрами. На мальовничій галявині облаштоване затишне місце відпочинку.

Пішохідний шлях № 4901 Еколого-пізнавальна стежка "Голуби" ознаковано відповідно до ДСТУ 7450:2013. Протяжність шляху - 2,5 км.















Джерело інформації:
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Яворівської РДА (Natali Lyalyuk)














Коментарі