Перейти до основного вмісту


ОБДАРОВАНІ ДІТИ ЯВОРІВЩИНИ – ЦЕ НАША ГОРДІСТЬ, НАДІЯ І МАЙБУТНЄ (СМТ ШКЛО)


65 тис. грн отримали діти з Яворівщини за перемоги у всеукраїнських учнівських олімпіадах

Сьогодні, 12 червня на Яворівщині вітали 66 учнів, які захистили честь Яворівського району.

64 900 грн. отримала талановита молодь згідно з районною програмою «Обдаровані діти». За перше призове місце переможець отримає 1500 грн., друге – 1000 грн., третє – 700 грн. Також за нелегку працю нагородять педагогів.

Цього року найбільшу перемог у сумі 3200 грн. отримає Анастасія Максимиш, учениця 8 класу Шклівської ЗОШ І – ІІІ ступенів імені Мар’яна Корчака, за І місце з біології, І місце з української мови та літератури, ІІ місце з історії (вчителі Лаба Галина Іванівна, Гонтарик Оксана Володимирівна, Шавало Оксана Богданівна, Сенюта Ярослава Іванівна).

Привітати та нагородити гордість Яворівщини прибули голова Яворівської районної державної адміністрації Андрій Шумський, заступник голови районної ради Володимир Мацелюх та керівник апарату райдержадміністрації Зоряна Мірило.

Цього року нагородження відбувається в трьох локаціях м.Яворові, м.Новояворівськ та смт Шкло, з метою дотримання карантинних заходів.

«Дорогі діти! Бажаю вам по житті перемог, щоб це був початок вашого успіху, а вчителям дякую за нелегку працю» - наголошує Андрій Шумський.

«Яворівщина славна своїми традиціями, серед яких є і відзначення найкращих учнів району, області України, якими ми гордимося. 
Яворівський район єдиний серед області, що фінансово підтримує тих хто прагне знань і досягає вершин» - говорить Зоряна Мірило

Довідка: У 2020 році учні ЗЗСО району здобули 73 перемоги у ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад, 3 – у ІІ етапі, 1 – у ІІІ етапі Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, 2 - у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу – захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів КЗ ЛОР «Львівська обласна Мала академія наук».

Шклівська ЗОШ І – ІІІ ступенів імені Мар’яна Корчака

Максимишин Анастасія, учениця 8 класу, І місце з біології, І місце з української мови та літератури, ІІ місце з історії (вчителі Лаба Галина Іванівна, Гонтарик Оксана Володимирівна, Шавало Оксана Богданівна, Сенюта Ярослава Іванівна);

Мись Христина, учениця 10 класу, ІІІ місце з правознавства (вчитель Сенюта Ярослава Іванівна);

Мисько Олена, учениця 9 класу, ІІІ місце з біології (вчитель Лаба Галина Іванівна);

Марків Вероніка, учениця 9 класу, ІІІ місце з правознавства (вчитель Сенюта Ярослава Іванівна);

Мисько Владислав, учень 10 класу, ІІ місце з інформатики (вчитель Чікель Галина Степанівна);

Балушко Христина, учениця 11 класу, ІІ місце з географії (вчитель Пастернак Дарія Іванівна);

Павлисько Владислав, учень 9 класу, ІІ місце з інформатики (вчитель Прус Романна Степанівна);

Гіщак Роксолана, учениця 9 класу, ІІ місце з трудового навчання (вчитель Никиль Уляна Євгенівна);

Дребот Вікторія, учениця 8 класу, ІІ місце з основ християнської етики (вчитель Никиль Богданна Михайлівна);

Назаркевич Анастасія, учениця 11 класу, І місце з трудового навчання (майстер виробничого навчання Герасімова Галина Ярославівна).

Старицька ЗОШ І – ІІІ ступенів імені Юрія Костіва

Шумська Анастасія, учениця 5 класу, ІІІ місце у Х Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка (вчитель Яремчук Наталія Юріївна).



Коментарі