Перейти до основного вмісту


КРАЩИХ ПРЕДСТАВНИКІВ ОРГАНІВ ВИКОНАВЧОЇ ВЛАДИ ЯВОРІВСЬКОГО РАЙОНУ ПРИВІТАЛИ З ДНЕМ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ


Щорічно, 23 червня, державні службовці України відзначають своє професійне свято – День державної служби України.

Голова Яворівської районної державної адміністрації Андрій Шумський та голова районної ради Володимир Сичак спільно з керівником апарату Зоряною Мірило привітали державних службовців державної служби Яворівщини з професійним святом, подякували їм за плідну й натхненну роботу, відданість справі, сумлінне виконання службових обов’язків і побажали миру, міцного здоров’я, оптимізму, натхнення, добра та родинного затишку.

«Мені приємно вітати сьогодні в залі людей, які присвятили своє життя служінню Україні. Адже саме на державних службовців покладено відповідальне завдання – забезпечувати практичне виконання в органах та установах функцій і завдань держави. Приємно, що саме такі відповідальні, компетентні та сучасні люди працюють на Яворівщині. Кожний з вас спеціаліст своєї справи, що прагне до позитивних змін у своїй країні. Дякую за те, що ви залишаєтесь вірними присязі державного службовця, патріотами рідного краю. Бажаю вам добра, миру, злагоди, професійного росту, матеріальних благ і всіх життєвих гараздів» - сказав Андрій Шумський.

«Сьогодні державна служба має виняткове значення для розбудови справді могутньої, конкурентоспроможної, успішної України. Адже, на мою думку, державний службовець є зразковим обличчям держави, який працює на благо країни і авторитет нації загалом. Саме сьогодні кожен державний службовець, представляє інтереси держави, здійснює функції державного управління, забезпечує підтримку конституційного ладу, реалізацію законів України, допомагає громадянам та приносити користь державі. Вірю, що кожен з вас зможе впоратися з завданнями і функціями, що покладаються на державного службовця і сподіваюсь, що в майбутньому, кожен з вас внесе частинку своїх зусиль і праці для покращення життя громадян не лише нашого району, а й – України», - зазначив у вітальному слові Володимир Сичак.

За багаторічну працю в органах виконавчої влади, професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята – Дня державної служби кращих державних службовців Яворівщини, які пропрацювали на державній службі більше 20 років голова районної державної адміністрації Андрій Шумський та голова районної ради Володимир Сичак нагородили грамотами.







































Джерела інформації:
















Коментарі