Перейти до основного вмісту



ДІЛЬНИЧНИХ ОФІЦЕРІВ ЯВОРІВСЬКОГО ВІДДІЛУ ПОЛІЦІЇ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ


Сьогодні, 18 червня, в РНД «Сокіл» відбулися урочисті заходи з нагоди Дня дільничного офіцера поліції.

До учасників заходу з вітальними словами звернувся перший заступник голови районної державної Віталій Денега, голова районної ради Володимир Сичак та заступник голови м. Яворова Ігор Грабовський.

«Кажуть поліція розпочинається з дільничного інспектора, тому що кожен хто звертається до поліції перше іде до дільничого. Ви покликанні захищати добро, і боротися зі злом, саме ваша задача захищати права наших громадян. У день професійного свята бажаю Вам завжди зберігати стійкість духу, виявляти притаманну вам мужність та вміння невідкладно приймати правильні рішення. Хай оберігає вас Бог у вашій нелегкій роботі» - зі щирими словами вдячності говорить Віталій Денега.

«Професія дільничного – одна з найважливіших і найвідповідальніших серед інших поліцейських професій. Наскільки професійно дільничний робить свою справу – настільки спокійніше почуваються мешканці району. Ви мужньо стоїте на захисті загальнолюдських цінностей, цілісності нашої держави, сумлінно та на високому фаховому рівні виконуєте свої службові обов'язки. Нехай у ваших родинах завжди панують радість, достаток і злагода! Щастя Вам і добра», - зазначив у привітанні Володимир Сичак.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, значний особистий внесок у боротьбу зі злочинністю, охорону громадського порядку, за високі показники у службовій діяльності та з нагоди професійного свята кращі співробітники Яворівського ВП ГУНП у Львівській області відзначені почесними грамотами районної державної адміністрації та районної ради і подарунками.

Нелегкі робочі будні вимагають від дільничних офіцерів високої відданості сил та постійної готовності до самопожертви заради тих, хто потрапив у біду. Але тільки спільними зусиллями можна досягти високих результатів на благо та добробут мешканців.

Зазначимо, щороку 18 червня дільничні відзначають своє професійне свято – День дільничного офіцера поліції. Свято започаткували в 2004 році згідно з наказом Міністра внутрішніх справ України. Слід зазначити, що ця професія по праву вважається однією з найвідповідальніших та найважчих. Обов’язки дільничних дуже різноманітні: захист громадян, охорона порядку, профілактична робота, тощо. Саме від роботи дільничного залежить спокій мешканців населених пунктів.







Коментарі