Перейти до основного вмісту



ПОТУЖНІ ГРОЗИ З ПОРИВАМИ ВІТРУ ЗАЛИШИЛИ БЕЗ СВІТЛА МЕШКАНЦІВ ЛЬВІВЩИНИ


Так, сьогодні станом на 06:00 год. внаслідок стихії знеструмлені 46 ліній електропередачі 6-10 кВ повністю та 10 частково, 139 населених пунктів повністю та 61 частково у Сокальському, Жовківському, Мостиському, Яворівському (Бірки, Віжомля, Воля Старицька, Глинець, Добростани, Залужжя, Когути, Коханівка, Мужиловичі, Нагачів, Новий Яр, Новини, Новосілки, Прилбичі, Старий Яр, Старичі, Цетуля, Чорнокунці, Щиглі, Яворів), Радехівському, Пустомитівському, Самбірському, Дрогобицькому, Старосамбірському, Сколівському, Стрийському районах, а також у Львові (частково знеструмлені вулиці у мікрорайонах Рясне-1 та Рясне-2, Білогорщі, Брюховичах, Винниках; вул.Лисенецька, Старознесенська, Покутська та ін.). 

Детальніше про аварійні відключення за посиланням.

Аварійні бригади «Львівобленерго» працюють над відновленням електропостачання. Енергетики також усувають пошкодження у низьковольтних електромережах 0,4 кВ безпосередньо у населених пунктах різних районів. 

У зв’язку з ліквідацією наслідків негоди нагадуємо правила безпеки: 

1. Не наближайтесь до місця обриву проводу лінії електропередачі на відстань менше восьми метрів — це смертельно небезпечно. 

2. Організуйте охорону місця обриву проводу, щоб туди ніхто не потрапив, до приїзду оперативно-виїзної бригади ПрАТ «Львівобленерго».

Важливо: якщо з тих чи інших причин людина опинилась ближче, ніж на 8 метрів до обірваного проводу, необхідно відходити на безпечну відстань «гусячим кроком» — зведіть ступні ніг разом, не відривайте їх одна від одної і від землі та пересувайтеся дрібними ковзаючими кроками.

3. Терміново зателефонуйте на номер 0-800-30-15-68 і повідомте про ситуацію. Телефон працює цілодобово, дзвінки безкоштовні.

Окрім цього, повідомлення про пошкодження електромереж можна залишити: 

• на сторінці у Facebook «Гаряча лінія «Львівобленерго»: 


• на сайті «Львівобленерго» у розділі «Чому немає світла»: 


• у вебчаті на сайті «Львівобленерго» www.loe.lviv.ua 

При падінні дерев або гілок, травмуванні людей слід негайно інформувати екстрені служби за телефонами: 101, 112 або 103.



















Джерело інформації:












Коментарі