Перейти до основного вмісту


ЩИРО ВІТАЄМО З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ПОЖЕЖНИКА!


Вітання від Яворівської районної державної адміністрації, Яворівської районної ради та Яворівської міської ради

«Міжнародний день пожежників – це свято рятувальників усього світу, котрі своє життя присвятили боротьбі з вогняною стихією та спрямовували всі свої зусилля на порятунок найціннішого – людського життя!

Зичимо всім здоров’я та сил, незгасної енергії, успіхів у щоденній праці. Нехай вогонь палає тільки у ваших серцях променями любові до обраної справи, а душу зігрівають теплі і світлі посмішки Ваших рідних та близьких.

Зі святом!», - Яворівська районна державна адміністрація.


«Вогнеборці - це люди, які безперечно заслуговують на визнання. Кожен день вони реагують на тисячі інцидентів швидко і ефективно. Результати їхніх зусиль - порятунок незліченної кількості людських життів і збереження матеріальних цінностей, які потенційно могли б бути знищені розбурханим вогнем.

Висловлюємо подяку усім пожежникам, які присвятили своє життя справі боротьби з вогнем, сумлінно виконуючи свої професійні обов’язки.

Бажаємо Вам життєвої енергії, незборимої волі й стійкості духу, витримки і мужності у справі служіння державі та народу України.», - Яворівська районна рада.

«Ви - надія у важку хвилину, коли потрібно протистояти стихії вогню. Ви завжди готові прийти на допомогу. Бажаємо Вам простого щастя і тихої радості земної. Низький уклін за Вашу нелегку працю.», - Яворівська міська рада.















Джерела інформації:








Коментарі