Перейти до основного вмісту


ТРИ РОКИ ТОМУ НЕБО ПЛАКАЛО...


Три роки тому Небо плакало...
Три роки тому плакали ми...

31 травня в сонячний травневий день, здавалось би, в одну мить небо обірвалось. Йшов дощ.
В той же час з великим сумом українці дізнались звістку - відійшов до Вічності Блаженніший Любомир.


Проминуло три роки. 
Ми почули десятки історій про те, як Блаженніший Любомир змінював життя людей.
Історії про те, як він проявляв милосердя, давав поради, вислуховував, бесідував, допомагав! 
Зі сльозами на очах люди згадували кожну зустріч і розмову з ним.
Він так любив світ і людей довкола! 
І любов його була дієвою!

На жаль, цьогоріч пандемія вносить свої корективи і так масово, як завжди, прийти до крипти, послухати слова Блаженнішого, роздумувати над його словами, ми не зможемо.

Саме тому закликаємо вас до спільної молитви.
В неділю 31 травня о 19:00 спільно помолимося Панахиду за душу Блаженнішого Любомира, подякуємо йому та за його посередництвом будемо просити всі необхідні нам ласки.


Цитати Блаженнішого Любомира, над якими варто замислитись:

«Єдність – це теж є дар Божий. Та здається мені, що всі бажають його прийняти на власних умовах. Ніхто не хоче мінятися, кажуть: нехай цілий світ зміниться, але не примушуйте мінятися мене…»

«Відсутність любові, відсутність почуття, що хтось нас любить – оце є сирітство. Коли будемо щиро старатися, щоби кожна дитина в нас відчувала, що вона є люблена,... тоді справді в Україні не буде сиріт.»

«Наш народ має духовну силу здобути остаточну перемогу. Цю силу треба використати: відректися корупції, забезпечити рівність прав, навчити тих громадян, які ще цього не зробили, служити ближнім, а не тільки собі. Ніхто з тих, хто ще не став на шлях до перемоги, не може виправдати себе, кажучи, що це понад мої сили.»

«Моє до вас прохання. Часи лютого переслідування минули, але перед нами завжди залишається те саме завдання, та сама турбота, аби наша Церква, у повному значенні цього слова, була отою Церквою, де люблять Господа Бога, де готові жертвенно послужити один одному. Моє до вас прохання, від імені моїх тих співбратів з минувшини, прошу вас, моліться і працюйте, аби наша Церква розвивалася, жила і в той спосіб прославляла Бога й служила нашому народові!»










Джерела інформації:





















Коментарі