Перейти до основного вмісту



ДЯКУЄМО ВАМ ЗА ВСЕ, АНГЕЛИ-ОХОРОНЦІ В БІЛИХ ХАЛАТАХ!


Вітання від Яворівської районної державної адміністрації

Шановні медичні сестри Яворівщини!

З нагоди Вашого професійного свята всесвітнього дня медичної сестри, прийміть щирі вітання та безмежну вдячність за Ваші чуйні серця, за врятовані життя, за повернуте здоров’я мешканців нашого району!

Складно собі уявити нашу медицину без медичної сестри. Це одна з найгуманніших професій нашого часу, через те, що життя людини, її здоров’я - головні цінності для кожного. Саме вони виконують усі призначення лікаря, їх небайдуже слово відіграє чималу роль у процесі видужання хворого.

Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю!

У цей святковий день зичимо вам і вашим родинам здоров’я на довгі літа, благополуччя, миру, поваги і терпіння.

Бажаємо Вам доброї вдачі та натхнення, нових звершень та ідей, оптимізму та успіхів у важкій щоденній праці медиків.

З повагою 
голова Яворівської районної державної адміністрації 
Андрій Шумський

Вітання від Яворівської районної ради

Шановні медичні сестри Яворівського району!

З нагоди професійного свята – Міжнародного дня медичної сестри Яворівська районна рада вітає всіх медичних сестер району.

Медик – одна з найгуманніших професій на землі, але серед медиків найлюдяніша, найпочесніша та подеколи найважча професія – медична сестра.

У всі часи медичні сестри є зосередженням милосердя, їх так і називають – сестри милосердя. І, мабуть, не випадково, що важка місія медичної сестри здебільшого лягає на тендітні жіночі плечі. Бо саме жіноче чутливе серце, добрі руки та велике терпіння так необхідні у цій професії.

Ваша професія затребувана тому, що найцінніше, що є у людини – це її здоров’я та життя.

Ваші талановиті руки, чуйні серця, ваш професіоналізм дарують людям радість життя, вселяють віру у зцілення. Хай усе хороше зроблене з душею та натхненням повертається до вас сторицею.

Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю. Хай ваша робота не буде обтяжливим обов’язком, а лише приємною місією. Міцного здоров’я вам, сімейного затишку, всіляких гараздів.

З найкращими побажаннями,
голова Яворівської районної ради Володимир Сичак

Вітання від Яворівської міської ради

Щиро вітаємо з Міжнародним днем медичної сестри! 

Хочемо побажати, перш за все, відмінного здоров'я і щастя в особистому житті. Нехай ваша доброта, чуйність і турбота повертається до вас у подвійному обсязі, радує вас приємними моментами, словами та посмішками людей, яких ви робите міцнішими і щасливішими. Бажаємо вам витримки і наснаги у такі не прості часи, теплоти вам родинної і найдобріших подарунків долі.














Джерела інформації:
Яворівська районна державна адміністрація
Яворівська районна рада
Яворівська міська рада










Коментарі