Перейти до основного вмісту


ДІТИ ШКІЛ, ЯКІ НОСЯТЬ ІМ'Я ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ, ОТРИМАЛИ СТИПЕНДІЮ

Сьогодні, 29 травня, на ХХXIII сесія Яворівської районної ради VІІ скликання, голова Яворівської районної ради Володимир Сичак, голова Яворівської РДА Андрій Шумський та начальник відділу освіти Володимир Байда нагородили разовою стипендією 1000 грн 3 учнів кращих шкіл, які носять імена Герої України — Герої Небесної сотні.

«Сьогодні ви отримали чергове підтвердження свого успіху, але не менш важливо, щоб в подальшому ваші знання і старання стали в нагоді. Важливо зробити правильний вибір та ефективно використовувати отримані інформацію та досвід. Я щиро хотів би, щоб ви знайшли себе в нашій країні. Настане час, коли ви будете оцінювати зроблене нами та йти вперед. І, дивлячись на вас, я в це майбутнє вірю», – зазначив Володимир Сичак.

Учень 7 класу ГАВРИХА ЮРІЙ, який навчається у Вороблячинській ЗОШ І-ІІ ст. ім. Героя України Віталія Коцюби. Переможець ІІ туру Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2019-2020 н.р.: з хімії (ІІ місце), української мови і літератури (ІІІ місце), фізики (ІІ місце), інформатики (І місце), математики (ІІІ місце).

➦ Учениця 7 класу МИСЬО АННА, яка навчається у Наконечнянській ЗОШ І-ІІ ступенів імені Героя України Романа Сеника з 1 класу. З 2 по 6 клас нагороджена похвальними листами за високі досягнення у навчанні. Систематично бере участь у шкільних, районних олімпіадах з основ наук , займала призові місця з математики, хімії . Неодноразово приймала участь у районних конкурсах, нагороджена грамотами відділу освіти Яворівської районної державної адміністрації.

➦ Учениця 8 класу ПАСТУХ ВІКТОРІЯ, яка навчається у Староярській ЗОШ I-II ст. ім. Героя України Романа Варениці. Вікторія нагороджена за активну діяльність в учнівському самоврядуванні та відмінні успіхи у навчанні.

Стипендію отримують діти шкіл, які носять ім'я Героїв Небесної Сотні згідно районної програми «Національно-патріотичного виховання, розвитку духовності та зміцнення моральних засад молоді Яворівщини на 2019-2020рр», які вручають уже вдруге.





















Джерела інформації:

















Коментарі