Перейти до основного вмісту



МИСТЕЦЬКИЙ ФЛЕШМОБ «МОЇ ДАРУНКИ ДЛЯ МАТУСІ»


#Мої_Дарунки_для_Матусі
#Мистецький_флешмоб

Ще трошки і ми оголосимо переможців такого мегапопулярного конкурсу «Яворівські таланти 2020» (вперше найбільша кількість учасників).

Під час карантинних заходів культура Яворівщини набула нових дистанційних оригінальних та цікавих форм: прочитали вислови світочів Яворового краю митрополита Андрея Шептицького та Юрія Липи, виявляємо талановитих дітей у різних жанрах, але ми так чекаємо зустрічі з Вами!

Ось уже і травень...

Незабаром День матері, який відзначається 10 травня, у другу неділю останнього весняного місяця.

І не випадково це світле й радісне свято припадає на теплий весняний день, коли пробуджена природа вривається в наше життя буйною зеленню, пишним цвітінням, співом птахів і теплом сонячних променів. Хіба може бути іншим день матері, найближчої, рідної і коханої людини на землі!

Тож відділ культури, туризму, молоді та спорту розпочинає Мистецький флешмоб до Дня Матері «Мої дарунки для Матусі».

Умови участі:
  • записати відео, у якому привітати свою маму з Днем Матері та виконати музичний твір/пісню, прочитати вірш чи прозовий уривок їй у подарунок, або намалювати для неї картину чи зробити щось оригінальне своїми руками та зробити фото. Нехай про Вашу маму знають усі, бо вона НАЙКРАЩА!
  • до 9 травня (включно) розмістити відео або фото на своїй сторінці у фейсбуці, вказавши в дописі хештеги #Мої_Дарунки_для_Матусі та #Відділ_КТМС.

Журі у складі методистів РНД «Сокіл» визначить 3 переможців, відео та фото яких наберуть найбільшу кількість вподобань (лайків) !!!

ВРАХОВУВАТИСЯ БУДУТЬ ЛИШЕ ВПОДОБАННЯ ПІД ОСНОВНИМ ДОПИСОМ НА СТОРІНЦІ УЧАСНИКА !!!

Результати будуть оголошені 10 травня на сторінці Відділу культури, туризму, молоді та спорту Яворівської РДА.

Наші переможці та їхні мами після карантину отримають приємний солодкий сюрприз та відеопривітання для всіх мам і вашої зокрема від відомих та знаних уродженців Яворового краю !!!

Грамоти отримають усі учасники музичного флешмобу ! Бажаємо успіху !!!













Джерело інформації:












Коментарі