Перейти до основного вмісту


18 ТРАВНЯ В УСЬОМУ СВІТІ ВІДЗНАЧАЮТЬ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МУЗЕЇВ


Яворівщина — район з давньою та славною історією. Пройшовши крізь сотні років свого існування, залишила по собі чимало історичних надбань, пам’яток та славних нащадків. Саме завдяки Вашій подвижницькій праці забезпечується збереження знань про історію, традиції, звичаєву та сучасну культуру і безперервний зв’язок поколінь.

Сьогодні перед працівниками музеїв стоїть непросте завдання: адаптувати музей для потреб сучасного відвідувача, збільшити його присутність в інтелектуальному, культурному та інформаційному просторах. Саме для цього вкрай необхідне максимальне впровадження новітніх технологій у роботі музеїв.

«Шановні працівники музеїв Яворівщини!

Прийміть сердечні вітання з вашим професійним святом - Міжнародним днем музеїв! Цей день відзначається в 150 країнах світу та виходить далеко за рамки професійного свята. Роль музеїв для суспільства є дуже важливою. Саме в цих закладах займаються зберіганням безцінних реліквій народу та ведеться велика робота. Завдяки клопіткій і самовідданій праці колективу музейних працівників підтримується духовний зв'язок часів, спадкоємність поколінь, примножується багатогранна спадщина минулого, багатовікові традиції.

Із нагоди Міжнародного дня музеїв бажаємо всім працівникам музеїв прекрасного Яворового краю здоров'я, благополуччя та значних успіхів у професійній діяльності! Нехай плоди вашої діяльності завжди будуть цікавими для людей та сприятимуть зростанню культурної та патріотичної свідомості яворівчан різних поколінь!», - начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Яворівської РДА Наталія Лялюк.




























Джерела інформації:













Коментарі