Перейти до основного вмісту


ЯВОРІВСЬКА ЦРЛ ОТРИМАЛА БЛАГОДІЙНИЙ ВАНТАЖ


У вівторок, 12 травня, АТ «Укргазвидобування» надало благодійну допомогу КНП «Яворівська центральна районна лікарня» для боротьби з COVID-19.

Вантаж містив 1240 захисних костюмів та 2 монітори пацієнта (система моніторингу фізіологічних показників).

Голова Яворівської районної ради Володимир Сичак висловлює вдячність газовидобувній компанії за те, що підтримують наших медиків в цей складний час.

Шановні земляки! Бережіть себе, не нехтуйте своїм здоров’ям, виконуйте рекомендації медиків, дотримуйтесь карантину і все у нас буде добре!

Зазначимо, АТ «Укргазвидобування» веде свою діяльність (видобування газових родовищ) на території Яворівського району: Віжомлянська, Свидницька, Рогізненська, Любинська, Калинівська та Наконечнянська сільські ради.

Це вже 2 благодійна допомога від газовидобувної компанії. 16 квітня 2020 року, КНП ЯРР «Яворівська центральна районна лікарня», вищезазначені сільські ради, а також ФАПів та амбулаторій, які знаходяться на території рад, отримували благодійну допомогу. Вантаж, вартістю більше 750 тисяч гривень містив:

➥ для Яворівської ЦРЛ:

70 л антисептичного засобу, 945 респіраторів, 2 тисячі рукавичок, 177 захисних окуляр, 177 обтюраторів, 1 тисяча масок.

➥ ФАПи та амбулаторії, які знаходяться на територіях сільских рад Віжомлі, Любинь, Калинівки, Наконечного, Свидниці та Рогізно отримали:

90 л антисептичного засобу, 1200 респіраторів, 12 тисяч рукавичок, 222 окуляр, 222 обтюратори, 6 тисяч масок);

➥ також для вище зазначених рад придбано:

200 респіраторів, 10 л антисептичного засобу, 2 тисячі рукавичок та 1 тисяча масок (на кожну раду).










Джерело інформації:














Коментарі