Перейти до основного вмісту


«ТВОРЧІСТЬ ЄДНАЄ СЕРЦЯ» - ДЕЛЕГАЦІЯ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ СТАРОБІЛЬЩИНИ ВІДВІДАЄ ЯВОРІВЩИНУ


«Сьогодні отримали гарну новину і спішимо поділитися нею з усіма. Старобільський районний Будинок культури ім. Т.Г. Шевченка став одним із переможців конкурсу проєктів культурного обміну між Луганською та Львівською областями, на реалізацію яких виділяються кошти з обласного бюджету. 

Минулого року у Старобільському районному Будинку культури відбулася творча зустріч гостей з Яворівщини та творчими людьми Старобільщини, в рамках проєкту культурних обмінів між Львівською та Луганською областями «Рушник єднання». 

«Творчість єднає серця» - так ми назвали наш проєкт і сподіваємось, що після карантину з творчим візитом наша делегація працівників культури відвідає Яворівщину. Для нас головне – це обмін досвідом, популяризація культурного життя Старобільського краю та налагодження дружньої співпраці.

В рамках проєкту планується творча зустріч з майстрами декоративно-ужиткового мистецтва, вокальними колективами та працівниками культури Старобільщини та Яворівщини.

Працюємо й надалі – будемо намагатися досягати нових висот.», - повідомляє на своїй сторінці у Facebook сектор культури та молоді Старобільської районної державної адміністрації.

«Чудово! Колеги, щиро вітаємо і чекаємо Вас у гості!», - прокоментувала начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Яворівської РДА Наталія Лялюк.












Джерело інформації:




Коментарі