Перейти до основного вмісту



ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ЯВОРОВОГО КРАЮ!


«Шановні жителі Яворового краю!

Напередодні Великодніх свят звертаюсь до кожного з Вас. Прошу протягом святкових днів та вихідних залишатись вдома.

Якщо ми не зробимо цього – ми можемо мати продовження карантинних заходів, а всі ви знаєте яким чином вони впливають на економіку.

Ми маємо вже багато інфікованих людей по Львівській області, в усьому світі вже понад 1,5 млн людей з коронавірусною інфекцією

Сьогодні ми знаходимось в критичній точці. Це та точка, яка дозволяє нам ще контролювати розповсюдження інфекції. Але це можливо тільки коли ми всі розуміємо, що ця точка залежить від поведінки кожного з нас.

Я дуже вас прошу ставитись з розумінням до всі тих заходів, які посилюють. Влада працює в режимі максимального сприяння. Наші соціальні служби піклуються про одиноких людей, людей з інвалідністю та сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах. Ми робимо все можливе, задля того щоб мінімізувати причину виходу на вулицю. Храми Яворівщини під час карантину проводять Богослужіння в онлайн-режимі, тому прошу Вас донести до своїх бабусь та дідусів інформацію та допомогти їм включити онлайн-службу.

Насправді весь світ зустрічатиме Великдень 2020 в новому режимі. Народжується нова традиція святкування Великодня – в колі найближчих людей вдома.

Отож, святкуємо Великдень вдома! Закликаю вас – залишайтесь поруч з вашими найдорожчими людьми. Залишайтесь здоровими і нехай коронавірусна інфекція обійде нас стороною.», – голова Яворівської районної ради Володимир Сичак.












Джерело інформації:






Коментарі