Перейти до основного вмісту


КНП ЯРР ЛО «ЯВОРІВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ» ПЕРЕДАНО МЕДИЧНИЙ ВАНТАЖ ІЗ ЗАСОБАМИ ЗАХИСТУ ДЛЯ МЕДИКІВ 


Як відомо, КНП ЯРР ЛО «Яворівська центральна районна лікарня» визначена однією з медичних установ у Львівській області, які прийматимуть пацієнтів з захворюванням на коронавірус. Лікарня у Яворові визначена резервною і опорною для пацієнтів з територій Яворівського та Мостиського районів.

Сьогодні, 3 квітня, заступник голови Львівської облдержадміністрації Іван Собко в межах робочої поїздки на Яворівщину передав медичний вантаж із засобами захисту для медиків Яворівської лікарні та обговорив стан готовності лікарні до прийому пацієнтів з коронавірусом.

Медичний вантаж містив: 
  • 500 медичних респіраторів, 
  • 200 медичних масок посилених, 
  • 50 медичних костюмів біозахисту, 
  • рукавиці, 
  • 70 термометрів, 
  • фільтри для апаратів ШВЛ
  • розхідний матеріал для пульсоксиметрів.

КНП ЯРР ЛО «Яворівська ЦРЛ» є однією із тих лікарень в області, які нестимуть навантаження у лікуванні хворих на цю недугу. 

Під час зустрічі з першим заступником головою Яворівської райдержадміністрації Віталієм Денегою, головою районної ради Володимиром Сичаком, заступником голови Яворівської районної ради Володимиром, секретарем Яворівської міської ради Ольгою Созанською, яка відбулася за участю директора районної центральної лікарні Михайла Дмитріва, заступник голови ЛОДА Іван Собко наголосив на важливості координації спільних дій усіх гілок влади та відповідних підрозділів для забезпечення необхідних умов для лікування хворих. 

«Люди не можуть зрозуміти, чому забороняють іти у парки, ліс, тоді почитайте постанову 255. Тільки коли кожен зрозуміє, що ситуація серйозна і потрібно дотримуватись правил тоді буде все добре, і ми разом зможемо пережити цього ворога» - наголошує Іван Собко

Крім цього, обговорили призначення 2,0 млн грн з резервного фонду та 848,00 тис.грн. з Шегинівської, Волицької сільських рад, Судовишнянської, Мостиської міських рад, Мостиської районна державна адмістрація.

Директор Яворівської ЦРЛ Дмитрів прозвітував, що на наявні вільні ресурси місцевих бюджетів для надання медичної допомоги пацієнтам з ознаками гострого респіраторного захворювання, спричиненого коронавірусом COVID-19 в КНП ЯРР ЛО «Яворівська ЦРЛ» укладено угоди для закупівлі масок, захисних костюмів, дезінфікуючих речовин та ін.


















Джерела інформації:
Яворівська районна рада
Яворівська районна державна адміністрація














Коментарі