Перейти до основного вмісту


ВІТАЄМО ПРАЦІВНИКІВ ШВИДКОЇ ДОПОМОГИ ІЗ ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ!




Бажаємо всім працівникам станції швидкої бути здоровими і без втрат пережити ці складні часи!

Саме працівники швидкої допомоги першими беруть на себе відповідальність за здоров’я та життя людей, в будь-який час готові прийти на допомогу хворим і травмованим.

Цілодобово автомобілі швидкої допомоги виїжджають по різному викликам.
Екстрена (швидка) медична допомога – спеціалізована медично-санітарна служба, завданням якої є надання першої медичної допомоги при станах, загрозливих для життя, потерпілим від нещасних випадків (поранення, переломи, опіки, отруєння, ураження електричним струмом тощо) або при раптових захворюваннях, транспортування потерпілих до лікарень. Кожного дня бригади швидкої медичної допомоги в Яворівському районі обслуговують сотні викликів.

«Кожного дня саме працівники швидкої допомоги беруть на себе відповідальність за здоров’я та життя людей»,- говорив Віталій Денега.

В день тих, хто щодня самовіддано рятує наші життя, бажаємо терплячих пацієнтів, спокійних робочих змін, міцних нервів і сімейного благополуччя!

«Кожен день і кожна зустріч з пацієнтом несе у собі тривогу і відповідальність за життя людини. За Вашою роботою стоїть життя людей, саме тому Вас цінують та поважають», – зазначив Андрій Шумський.

Спасибі вам, за вашу благородну і потрібну роботу! З Днем швидкої допомоги вітаємо Вас!



Голова Яворівської районної 
державної адміністрації
Андрій Шумський

Перший заступник голови
Яворівської районної 
державної адміністрації
Віталій Денега














Джерело інформації:












Коментарі