Перейти до основного вмісту


У МЕЖАХ РОБОЧОГО ВІЗИТУ ГОЛОВА ЛЬВІВСЬКОЇ ОДА МАКСИМ КОЗИЦЬКИЙ ВІДВІДАВ ФОК «СТАРТ» І ЗУСТРІВСЯ З ПРЕЗИДЕНТОМ ФЕДЕРАЦІЇ ХОКЕЮ ЛЬВІВЩИНИ 


У межах робочого візиту голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький відвідав ФОК "Старт", де відбувається реконструкція (термомодернізація) будівлі. 

Роботи по реконструкції здійснено на 5,3 млн грн, ще потрібно зробити "цоколь" гідроізоляцію, утеплення, брукування та поточні на 1,5 млн. грн.

Крім цього, голова ЛОДА Максим Козицький зустрівся з президентом федерації хокею Львівщини Миколою Романюком.

«Перебуваючи у Новояворівську не міг оминути увагою один з найбільших об’єктів спортивно-рекреаційної інфраструктури міста - Фізкультурно-оздоровчий комплекс «Старт». Комплекс складається з: 3 спортивних залів для волейболу, гандболу, футзалу, настільного тенісу, боксу, плавального басейну для плавання та стрибків у воду, тренажерного залу, 2 спортивних майданчиків зі штучним покриттям для футболу та тенісу, футбольного поля, тренажерного майданчика.

Впродовж року басейн закладу відвідує 12500 відвідувачів, тренажерний зал 7000 відвідувачів, великий спортивний зал 60000 відвідувачів. Протягом року відбуваються різноманітні чемпіонати з різних видів спорту районного, обласного і всеукраїнського масштабу.

Також оглянув Льодову арену. На даний час Льодова арена є основним тренувальним та змагальним осередком для діяльності обласної федерації хокею Львівщини.

На льодовій арені проводиться тренувальний процес вихованців ДЮСШ м. Яворова (відділення хокею та фігурного катання); хокейної команди Центру олімпійської підготовки із зимових видів спорту; хокейних команд Львівської області (з міст Львова, Яворова, Дрогобича, Червонограда, Новояворівська, Нового Роздолу).», - голова Львівської ОДА Максим Козицький.











































Джерела інформації:











Коментарі