Перейти до основного вмісту


КНП ЯРР «ЯВОРІВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ», 6 СІЛЬСЬКИХ РАД, А ТАКОЖ ФАПІВ ТА АМБУЛАТОРІЙ, ЯКІ ЗНАХОДЯТЬСЯ НА ТЕРИТОРІЇ РАД ОТРИМАЛИ БЛАГОДІЙНУ ДОПОМОГУ


Взаємодія влади та бізнесу на сьогодні є одним із найдієвіших інструментів для вирішення проблеми нестачі лікарських засобів та медичного обладнання в закладах охорони здоров'я.

Не стали виключенням і підприємці, що ведуть свою діяльність на території Яворівського району. До надання благодійної допомоги долучилось АТ «Укргазвидобування».

На суму більше 750 тисяч гривень придбано:
  • для Яворівської ЦРЛ:
70 л антисептичного засобу, 945 респіраторів, 2 тисячі рукавичок, 177 захисних окуляр, 177 обтюраторів, 1 тисяча масок;
  • ФАПи та амбулаторії, які знаходяться на територіях сільских рад Віжомлі, Любинь, Калинівки, Наконечного, Свидниці та Рогізно отримали:
90 л антисептичного засобу, 1200 респіраторів, 12 тисяч рукавичок, 222 окуляр, 222 обтюратори, 6 тисяч масок);
  • також для вище зазначених рад придбано:
200 респіраторів, 10 л антисептичного засобу, 2 тисячі рукавичок та 1 тисяча масок (на кожну раду).

Голова Яворівської районної ради Володимир Сичак наголошує на тому, що це неабияка підтримка для медичних установ та мешканців району, а також висловлює щиру вдячність керівництву газовидобувної компанії .

Зазначимо, АТ «Укргазвидобування» веде свою діяльність (видобування газових родовищ) на території Яворівського району: Віжомляньска, Свидницька, Рогізненська, Любинська, Калинівська та Наконечнянська сільські ради.















Джерело інформації:






Коментарі