Перейти до основного вмісту


ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ БАТЬКІВ ЩОДО ЕЛЕКТРОННОЇ РЕЄСТРАЦІЇ ДІТЕЙ У ЗАКЛАДИ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ РАЙОНУ




ШАНОВНІ БАТЬКИ!

Відділ освіти Яворівської райдержадміністрації інформує, що відповідно до наказу департаменту освіти і науки Львівської ОДА від 30.03.2020 №07-01/80 з 1 квітня 2020 року відновив роботу оновлений сервіс реєстрації дітей у чергу до закладів дошкільної освіти Львівської області е-Садок за адресою: https://sadok.loda.gov.ua/.

Реєстрація дітей у чергу до закладів дошкільної освіти Львівської області здійснюється відповідно до Положення про електронний сервіс реєстрації дітей у чергу до закладів дошкільної освіти Львівської області (нова редакція), затвердженого наказом департаменту освіти і науки Львівської ОДА від 30.03.2020 №07-01/80.

ВАЖЛИВО ЗНАТИ!

Відповідно до п. 2.3. Положення батьки мають можливість зареєструвати заявку однієї дитини у 3 заклади дошкільної освіти. Перш, ніж розпочати реєстрацію, радимо на сайті sadok.loda.gov.ua увійти в розділ «Про проєкт» та детально ознайомитись з новим Положенням про електронний сервіс реєстрації дітей у чергу до закладів дошкільної освіти Львівської області.

Відповідно до п.3.3 Положення першочергово зараховуються діти пільгових категорій, які визначені п. 3.4. даного Положення. В електронній черзі існує фіксована квота для пільгової категорії: перші 30 % від фактичної наповнюваності відповідної вікової групи розраховані для даної категорії дітей.

Згідно з п. 4.5 Положення при укомплектуванні груп раннього віку (2-3 роки та молодшого віку 3-4 роки) зараховуються заявки дітей, яким станом на 1 вересня виповнилося повних 2 або 3 роки.

П. 2.6. заявник самостійно стежить за черговістю та статусом своєї заявки в електронній черзі через особистий кабінет в межах Сервісу або через публічні сторінки Сервісу.

УВАГА ЗМІНИ!

При перегляді черги у закладах дошкільної освіти батьки не зможуть бачити відкриті списки дітей у відповідних групах. Відповідно до п. 3.8. персональні дані у заявках інших Заявників приховуються відповідно до Закону України «Про захист персональних даних». 

Заявки дітей, які були зареєстровані у групи раннього віку на 2021-2022 н.р. та 2022-2023 н.р. (тобто, діти народжені у 2019, 2020 роках), вилучені з бази. 

Відповідно до п 4.1. Положення з 1 жовтня до 1 червня поточного року модератор закладу, відповідальний за електронну реєстрацію, створює відповідні черги для зарахування дітей з 1 вересня наступного року.

Реєстрація дітей у новостворені групи раннього віку (діти, які народжені у 2019 році) та у молодші групи (діти, які народжені у 2017 році) розпочнеться з 01 жовтня 2020 року. 

Усі батьки матимуть можливість подати заявки дітей в обрані три заклади дошкільної освіти району.

При поданні заявок вилучений пріоритет щодо обрання закладу. Відповідно до п. 3.1 електронна черга формується у хронологічному порядку надходження заявок із врахуванням пріоритетності дітей із пільговим статусом. Відповідна порядковість у електронній черзі є обов'язковою умовою зарахування дитини до ЗДО.

Згідно з п. 4.7.6 Положення при реєстрації дітей до ЗДО заявники повинні у електронній черзі обов’язково завантажити сканкопію свідоцтва про народження дитини та документ, який підтверджує право на пільгове зарахування до ЗДО (посвідчення чи довідку для підтвердження пільгового статусу).


Методист методичного кабінету
О. Голубець











Джерело інформації:








Коментарі