Перейти до основного вмісту


БФ «МХП ГРОМАДІ» ПЕРЕДАВ 30 КОМПЛЕКТІВ НАСІННЯ ОВОЧЕВИХ КУЛЬТУР ДЛЯ МАЛОЗАБЕЗПЕЧЕНИХ ЛЮДЕЙ


13 квітня 2020 року в Яворівській райдержадміністрації відбулася зустріч голови райдержадміністрації Андрія Шумського, першого заступника голови Віталія Денеги з Юрієм Полуліхом, благодійний фонд «МХП Громаді», який передав 30 комплектів насіння овочевих культур для малозабезпечених людей. Крім цього, всім орендодавцям Групи МХП, а саме Великопільської, Добростанівської, Мальчицької, Мужиловицької сільських рад Яворівського району, а також по всім регіонам України присутності компанії, нададуть насіння з розрахунку: один орендодавець – один комплект насіння.

В часи пандемії контакт – це перше, чого людям доводиться уникати. Щоб сповільнити поширення вірусу, доводиться самоізолюватися. Але бажання бути разом у складні часи нікуди не йде навіть з карантином. Воно виливається в чудові акти доброти та взаємодопомоги на відстані – справжній вірус турботи. Ба більше, сам факт карантину спрацьовує як обмеження, що тільки примножує людську креативність. 

Висловлюємо вдячність Благодійному фонду «МХП Громаді» та всім за всі ініціативність, добрі справи, які спрямовані на допомогу людям

Інформуємо, що у підприємства діє акція Посій насіння з МХП.

Мета проєкту: частково забезпечити орендодавців агроіндустріального холдингу МХП якісним посадковим матеріалом основних овочевих культур від виробника. Це гарантує кращі сходи, стійкість культур до хвороб і в результаті – високі врожаї. Також зекономить бюджет сільського населення, серед якого основна частина – пенсіонери, і дасть можливість людям не скорочувати витрати за основними статтями. Насіння видається виключно [тільки] орендодавцям Групи МХП.











Джерело інформації:






Коментарі