Перейти до основного вмісту


У С. ПРИЛБИЧІ ВІДБУВСЯ І РАЙОННИЙ ТУРНІР З ВОЛЕЙБОЛУ, ПРИСВЯЧЕНИЙ 155-РІЧНИЦІ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ МИТРОПОЛИТА АНДРЕЯ ШЕПТИЦЬКОГО


У неділю, 1 березня. у селі Прилбичі, з нагоди 155-річчя від дня народження митрополита Андрея Шептицького, відбувся І відкритий районний турнір з волейбол. 

Участь у турнірі взяли участь 6 команд з Яворівщини, Мостищини та Городоччини.

Змагання були напруженими і видовищними, оскільки кожному з учасників довелося показати свої вміння і навички, а також проявити волю до перемоги у запеклих поєдинках, де рахунки протистояння коливалися то на користь однієї команди, то іншої.

Заступник голови Яворівської районної ради Володимир Мацелюх привітав учасників змагань та зазначив, що всі команди продемонстрували професіоналізм, хорошу гру, вміння відчувати суперника й відмінну фізичну форму та висловив надії, що турнір стане традиційним.

Також Володимир Ярославович акцентував увагу на тому, вшанування митрополита Андрея, не стільки потрібно Шептиць­кому наше вшанування, як нам це потріб­но. Вивчаючи його праці, розуміємо, що це був велетень духу, який думав ще сто років тому про те, що на нас чекає через сто років попереду. Митрополит був і за­лишається тим дороговказом, як зроби­ти, насамперед, Україну духовною. А якщо вона буде добре розвинутою духовно, то обов’язково буде матеріальний достаток. Тому робимо все для того, щоб ця постать була належно пошанована і от сьогоднішній турнір є показником цього.

У результаті напружених та захоплюючих ігор перемогу здобули волейболісти Городоччини. ІІ місце - Прилбицька ЗОШ, ІІІ місце - Новояворівська ЗОШ №3.

Переможців та призерів нагородили кубками та медалями.

















Джерела інформації:

Коментарі