Перейти до основного вмісту



ВІДДІЛОМ КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ЯВОРІВСЬКОЇ РДА ОГОЛОШУЄТЬСЯ ОНЛАЙН-КОНКУРС «ЯВОРІВСЬКІ ТАЛАНТИ 2020»


Інформація для закладів культури, 
шкіл естетичного виховання та 
молодіжних організацій

З метою виявлення молодих талантів Яворівщини, підтримки та розвитку їх творчості, мотивації до саморозвитку, надання їм можливості проявити свою індивідуальність, показати її широкому загалу, допомоги дітям краще пізнати себе, розвивати естетичні смаки та з нагоди Року митрополита Андрея Шептицького (адже митрополит дуже любив дітей) відділом культури, туризму, молоді та спорту оголошується онлайн-конкурс «Яворівські таланти 2020». На переможців конкурсу чекатимуть подарунки.

Для участі в онлайн-конкурсі необхідно:

1. Записати відео в домашніх умовах на свій смартфон з виконанням будь-якого музичного твору вокального чи інструментального жанру, номер у цирковому жанрі чи драматичний монолог тривалістю не більше 5 хвилин АБО сфотографувати роботу прикладного чи образотворчого мистецтва. 

2. З 1 до 24 квітня 2020 року викласти відео на сторінці відділу культури, туризму, молоді та спорту Яворівської райдержадміністрації у соціальній мережі Facebook, або надіслати на m-sokil@meta.ua, написавши до відео чи фото назву закладу культури, назву твору, прізвище, ім’я та обов'язково поставити хештег #Яворівські_таланти.

3. Очікувати завершення голосування.

Як відбувається голосування та відбір переможців?

  • Голосування відбуватиметься 27 квітня 2020 року з 9 год до 17 год.
  • Для того, щоб проголосувати, необхідно «лайкнути» уподобану роботу
  • Переможцем вважатиметься той, хто отримає найбільшу кількість уподобань.
  • Переможцями стануть по одному учаснику з НД та бібліотек, шкіл естетичного виховання, народних колективів, молодіжних організацій у кожному жанрі. Загалом буде 12 фіналістів.

Результати конкурсу буде оголошено 27 квітня о 17 год на сторінці Відділу культури, туризму, молоді та спорту Яворівської РДА в соціальній мережі Facebook.




Коментарі