Перейти до основного вмісту


МАЙЖЕ 20 КМ ДОРОГИ МОСТИСЬКА – КРАКІВЕЦЬ БУДЕ ВІДРЕМОНТОВАНО


Найбільший за бюджетом проєкт, підготований Асоціацією ЄВРОРЕГІОН "КАРПАТИ - УКРАЇНА", який реалізується у тристоронньому партнерстві з Служба автомобільних доріг у Львівській області і PZDW в рамках CBC Programme Poland-Belarus-Ukraine «Доступне українсько-польське прикордоння: спільні дії щодо модернізації дорожньої інфраструктури» нарешті зрушив з місця. А це означає, що майже 20 км дороги Мостиська – Краківець буде відремонтовано!

«Україна невпинно змінюється. Якісні зміни та автомобільні шляхи, запорука нашого успішного майбутнього», - говорить голова Яворівської районної ради Володимир Сичак. – «Справа, яка так довго очікувала своєї пори ще з 2014 року - нарешті зрушено».

Сьогодні, 19 березня, оголошено міжнародний тендер, вартістю понад 150 млн гривень. Для участі переходьте за посиланням https://prozorro.gov.ua/en/tender/UA-2020-03-18-004112-b….

Інформація про проєкт тут http://ekarpaty.com/…/dostupne-ukrayinsko-polske-prikordon…/

На автомобільній дорозі Мостиська – Краковець, загальна довжина якої становить 19,1 км, виконають роботи з поточного середнього ремонту, в рамках якого буде відновлено дорожнє покриття, влаштовано тротуари, автобусні зупинки, водовідведення, а також проведені заходи із організації дорожнього руху.
















Джерела інформації:
Яворівська районна рада
Служба автомобільних доріг у Львівській області
Укравтодор
ЄВРОРЕГІОН "КАРПАТИ - УКРАЇНА"




Коментарі