Перейти до основного вмісту


10 000 МЕДИЧНИХ МАСОК ДОСТАВЛЕНО В ЯВОРІВСЬКУ ЦРЛ ДЛЯ МЕДИЧНОГО ПЕРСОНАЛУ


Сьогодні, 17 березня, відбулась нарада щодо запобігання поширення випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-2019 на території Яворівського району, яка пройшла під керівництвом заступника голови Львівської обласної державної адміністрації Івана Собка, за участю голови районної ради Володимира Сичака, голови райдержадміністрації Андрія Шумського, першого заступника голови райдержадміністрації Віталія Денеги; мера міста Новояворівська Василя Муравля та секретаря Яворівської міської ради Ольги Созанської.

Учасники наради говорили про підготовку Яворівського району до карантину, про контроль за порушниками (колективами, закладами), а головне, про важливі моменти щодо запобігання поширення випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-2019 на території нашого району.

Важливо те, що медичний персонал КНП “Яворівська центральна районна лікарня” отримав 10 000 медичних масок.

“Отримано 1 млн тестів для визначення коронавірусу. Також визначено 11 спеціалізованих бригад у різних точках Львівської області, працівники яких виїжджатимуть до пацієнтів з підозрою на коронавірус. Однак, коли ви телефонуєте на 103 маєте повідомити, що у вас температура і ви мали контакт з людиною, яка була за кордоном, тоді до вас приїжджає відповідна карета швидкої допомоги”, - інформує заступник голови ЛОДА Іван Собко.





















Джерела інформації:





Коментарі