Перейти до основного вмісту


ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЯ УКРАЇНИ ВІТАЛІЯ КОЦЮБИ ВШАНУВАЛИ ПРОВЕДЕННЯМ ТУРНІРУ З ШАШОК


1 березня 2020 року в приміщенні Вороблячинської ЗОШ відбулися ІІ районні змагання з шашок пам’яті Героя України Віталія Коцюби, присвячені 6-річниці його загибелі.

Турнір було проведено за швейцарською системою дорослі та діти по 8 турів, участь взяли 57 учасників, 27 в групі А (дорослі) та 30 в групі Б (юнаки та дівчата). 

Хотілося б особливо відзначити високу організацію та підготовку турніру, яку очолив директор Вороблячинської школи Клебан В. В. Запрошені голови сільських і селищних рад Немирова Бесага М. І. та Смолина Ониськів О. М. та парох с. Вороблячина о. Володимир Левандівський. На пам'ятному турнірі був присутній голова Яворівської районної ради В. Сичак.

«Усе, що ми можемо зробити сьогодні для Віталія – тримати в пам’яті його вчинки. Якби всі, хто знав і шанував його прийшли на цей турнір, не вистачило б місця навіть у школі», – говорить Володимир Сичак. – «Під час змагань ви не лише показали свою майстерність, а й поспілкувалися та вшанували пам’ять Героя Небесної Сотні, нашого земляка - Віталія Коцюби.

Призові місця вибороли:

Група А
🥇 Попович Ярослав - Новояворівськ 14 очок
🥈 о. Кіт Любомир - Завадів 13 очок
🥉 Кунець Юрій - Старий Яр 12 очок 

Група Б (юнаки)
🥇 Щегольський Іван - Старий Яр 13 очок, коеф. 81
🥈 Квасняк Максим - Старий Яр 13 очок коеф. 81
🥉 Товарянський Степан - Вороблячин 13 очок коеф. 79

Група Б (дівчата)
🥇 Кунанець Соломія - Яворів 10 очок
🥈 Лин Надія - Мужиловичі 8 очок коеф.80
🥉 Солдак Анна - Яворів 8 очок коеф.66

Наймолодший та найстарший учасники турніру
Лесько Михайло - 74р.
Щегольський Михайло - 8р.
Які були нагороджені грамотами та медалями.

Переможці та призери змагань були нагороджені кубками медалями і грамотами Яворівської райдержадміністрації та Яворівської районної ради Від сільської ради та спонсорів всі молоді учасники були нагороджені солодощами.

Інформуємо: кубки, медалі, спортивні дипломи та статуетки для переможців закуплені за кошти Яворівської районною державною адміністрацією та Яворівською районною радою згідно з програмою національно патріотичного виховання розвитку духовності та зміцнення моральних засад молоді Яворівщини.
































Джерела інформації:





Коментарі