Перейти до основного вмісту


ВІДБУВСЯ ТРЕНІНГ ДЛЯ ДИРЕКТОРІВ ШКІЛ ЯВОРІВЩИНИ «СВІТ НАЛЕЖИТЬ ВСІМ»


Виявити проблему.. Ознайомитись з проблемою.. Подивитись на проблему з різних сторін.. Ознайомитись з думкою інших, та їх досвідом вирішення ..

Ви, певно, чули, що проблему не можна вирішити на рівні самої проблеми. Це означає, що для того, аби розв’язати ситуацію, у якій ми опиняємося, нам треба подивитись на неї іншими очима.

13 лютого 2020 року в опорному закладі «Івано – Франківська ЗОШ І – ІІІ ступенів імені Івана Франка» відбувся тренінг для директорів шкіл Яворівщини «Світ належить всім».

Тренер Володимир Бєглов, голова правління Освітнього центру з прав людини (Educational Center for Human Rights in Lviv), поет, журналіст, радіоведучий, культурний менеджер, співзасновник «Радіо Сковорода» та «The Ukrainians», автор збірки віршів «FAITHBOOK», що вийшла 2017 року у «Видавництві Старого Лева», говорив про захист прав людини, недискримінацію, інклюзію та рівність у сфері освіти, дотримання основоположних свобод і підтримку людської гідності.

Присутні, переважно керівники закладів освіти Яворівщини, високо оцінили сам тренінг і його організацію.

Учасники тренінгу отримали сертифікати та теми для роздумів!

Адміністрація освітнього закладу

Фото – Олени Тиховської.


** «Освітній центр з прав людини» у Львові було утворено рішенням установчих зборів правління організації, до складу якого увійшли оці четверо:
  • Тетяна Попович
  • Антон Ткачук
  • Володимир Бєглов
  • Дарина Заржицька















Джерела інформації:

Коментарі