Перейти до основного вмісту


«У ЯВОРОВОГО КРАЮ Є ВЕЛИКИЙ ПОТЕНЦІАЛ ДЛЯ СПІЛЬНОГО ВИРІШЕННЯ НОВИХ ЗАВДАНЬ В ГАЛУЗІ РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ» - ВОЛОДИМИР СИЧАК


У п'ятницю, 7 лютого, голова Яворівської районної ради Володимир Сичак з робочим візитом побував в Любачівському повіті (Республіка Польща) на інформаційній нараді, присвяченій початку робіт зі створення Транскордонного функціонального регіону «Перемишльська брама». Зустріч провели представники офісу «Карпатського Єврорегіону» з м. Ряшів.

«Це інноваційна ініціатива, бажана з точки зору нового підходу Європейської комісії до розвитку прикордонних територій», - стверджує Володимир Сичак. - «У Яворового краю є великий потенціал для спільного вирішення нових завдань в галузі розвитку туризму».

З української сторони Транскордонний функціональний регіон «Перемишльська брама» охопить такі райони: Яворівський, Мостиський, Дрогобицький і Самбірський, з польської сторони - Любачівський, Ярославський, Пшеворський, Пшемишльський повіти і міста повітового рівня Перемишля.

Володимир Сичак запропонував провести зустріч на території Яворівщини, задля ознайомлення з туристично-привабливими місцями нашого краю, представникам «Карпатського Єврорегіону» та керівництву Любачівського повіту, яке відбудеться найближчим часом.















Джерела інформації:

Коментарі