Перейти до основного вмісту


У ЯВОРІВСЬКІЙ РАЙОННІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ ВІДБУЛАСЯ ХХ ЗВІТНО-ВИБОРНА КОНФЕРЕНЦІЯ


У четвер, 6 лютого, відбулася ХХ звітно-виборна конференція Яворівської районної організації профспілки працівників освіти і науки України, у роботі якої взяли участь голова Яворівської районної ради Володимир Сичак, начальник відділу освіти Яворівської РДА Володимир Байда та керівники навчальних закладів Яворівського району.

Володимир Сичак привітав делегатів конференції та подякував освітянам за активне відстоювання інтересів працівників галузі освіти. Він запевнив, що районна влада і надалі буде надавати пріоритет освітянській галузі.

Також Володимир Федорович зазначив, що депутатський корпус районної ради завжди підтримував ініціативи та звернення від освітянської профспілки.

Лейтмотивом виступу голови профспілки Ярослави Кобиці було її переконання, що звітно-виборна конференція – це не лише підбиття підсумків зробленого за попередні роки, а подія в профспілковому житті, учасники якого повинні відповісти на важливі питання: «Чи все зроблено правильно, вчасно і достатньо?» Адже без глибокого аналізу минулого, не можна спланувати майбутнього. Важливим завданням профспілок є забезпечення гідного рівня життя людини праці та поваги до неї держави та роботодавців.

Звіт Ярослави Степанівни за 5 минулих років тривав майже годину, але вмістив у собі далеко не весь перелік зробленого. Йшлося про соціально-економічний, трудовий захист прав членів профспілки, реформування галузі освіти тощо. Профспілковий рух в Україні, наголосила голова, нині переживає випробування на єдність, потрібність, тому освітяни Яворівщини консолідують із девізом «Ми працюємо разом, щоб допомагати один одному».

Делегатами конференції було прийнято одностайне рішення про визнання роботи районної організації профспілки за звітний період задовільним, та затверджено звіт ревізійної комісії районної організації.

Делегати конференції знову шляхом відкритого голосування довірили очолювати Яворівську районну організацію профспілки працівників освіти і науки в наступні 5 років Ярославі Кобиці, людині авторитетній та ініціативній.






























Джерело інформації:



Коментарі